Vriescontainer kopen

Vriescontainer kopen

Een vriescontainer koopt of huurt u natuurlijk bij CTL-ICS bv! Ons bedrijf is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van opslagcontainers, zoals een vriescontainer. Wanneer u kiest voor een vriescontainer kopen of huren bij CTL-ICS bv, heeft u ruime keuze uit diverse soorten en maten containers. Bij CTL-ICS bv heeft u keuze uit zowel gebruikte als nieuwe vriescontainers. U kunt bij ons een container huren voor zowel korte termijn als lange termijn.

Vriescontainer kopen of huren

Een vriescontainer kopen is een goede oplossing wanneer bijvoorbeeld u een gekoelde ruimte nodig heeft tijdens een evenement of wanneer u producten heeft die voor een bepaalde periode gekoeld moeten worden. Vriescontainers zijn geïsoleerde containers voorzien van een aluminium T-profiel vloer, RBS-binnenzijde en dubbele deuren. De vriescontainer is uitgerust met een elektrisch aangedreven koelmotor. De containers zijn zowel binnen als buiten te plaatsen en de temperatuur is instelbaar van -25° tot +15°. Verder zijn de vriescontainers inclusief lading verplaatsbaar met een heftruck of met een vrachtwagen met een kraan.

De vriescontainers van CTL-ICS bv zijn:

  • Veilig
  • Wind- en waterdicht
  • Goed afsluitbaar
  • Leverbaar in verschillende maten

Uw belangen staan voorop

Wilt u een vriescontainer kopen of huren bij CTL-ICS bv dan staan uw belangen voorop. CTL-ICS bv past een vriescontainer geheel naar uw wensen aan. CTL-ICS geeft u persoonlijk advies bij het kiezen van uw container. Het team van CTL-ICS bv staat dan ook garant voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en samenwerking.

Dankzij de strategische ligging in het Rotterdams havengebied zijn alle vormen van transport binnen handbereik. CTL-ICS bv regelt desgewenst alle vormen van transport zoals over weg, water of per spoor, inclusief de benodigde documenten.

Goede service

CTL-ICS bv onderscheidt zich door het aanbieden van persoonlijke dienstverlening. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Ook beschikken wij over een eigen reparatieteam, waardoor wij u een uitstekende service kunnen garanderen.

Wilt u advies over welke vriescontainer geschikt is voor uw situatie of wilt u meer informatie over het kopen/huren van een vriescontainer bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact op met ons zeer ervaren team.

+31 (0) 10 – 4954911

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht