10ft High Cube reefer

Een reefer container, in de volksmond ook wel koelcontainer genoemd, is een geïsoleerde container welke voorzien is van een koelmachine. Hierdoor kan deze worden gebruikt om uw goederen op een vooraf ingestelde temperatuur te houden. Op zoek naar een geschikte koelcontainer? CTL-ICS B.V. heeft altijd een groot assortiment voorradig, allen gevestigd op ons eigen depot in Rotterdam (Arctic Depot).

Reefer containers worden gebruikt voor het vervoer en de opslag van voedingsmiddelen, chemicaliën en/of andere temperatuurgevoelige goederen. Dit kan zowel bij (horeca)bedrijven, evenementen of voor of tijdens het transport per trein, auto of schip.

In de machine is een controller ingebouwd waarop de temperatuur kan worden ingesteld en afgelezen, zodat uw goederen veilig en gecontroleerd kunnen worden opgeslagen. Reefers zijn verkrijgbaar met verschillende koelmachines, waaronder Carrier, Thermoking, Daikin of Starcool. Alle door CTL-ICS geïnspecteerde koelcontainers beschikken over een geldige CSC, ACEP-datum en PTI-check, waardoor de kwaliteit en veiligheid van de containers voldoen aan de internationale voorwaarden.

10ft High Cube reefers zijn de kleinste in zijn soort, maar met het gemak van een High Cube container. De 30 centimeter extra laadhoogte kan in sommige gevallen nét dat verschil maken waardoor uw lading wel past. Veelal worden deze containers toegepast als extra koelingscapaciteit tijdens evenementen of voor bij een winkelpand. Voordelen van een 10ft-koelcontainer zijn de beperkte ruimte die deze in beslag neemt en het gewicht, waardoor deze makkelijk zijn te verplaatsen met behulp van een kleine lepeltruck. Dergelijke containers zijn beschikbaar voor zowel verhuur als verkoop. Meer informatie nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Lengte 2,390 mm
Breedte 2,280 mm
Hoogte 2,540 mm
Lengte 2,990 mm
Breedte 2,440 mm
Hoogte 2,890 mm
Breedte 2,280
Hoogte 2,540
Tarra gewicht 2,000 KG
Netto gewicht
Bruto gewicht
Kubiek inhoud (in m³) 16 m³
 • Type Carrier, Thermoking, Daikin & Starcool
 • P.T.I. certificaat (Pre Trip Inspection)
 • Cargoworthy CSC plated
 • Wind-waterdicht
 • Aluminium T-floor
 • Dubbele koel-vries containerdeuren
 • RVS binnenwanden
 • 380V aansluiting 4 of 5 polig
 • Temperatuurinstelling -25 tot +25 graden Celsius
 • Opnieuw geschilderd

Gerelateerde producten

45ft High Cube Pallet Wide reefer

45ft High Cube Pallet Wide reefer

40ft High Cube reefer

40ft High Cube reefer

20ft High Cube reefer

20ft High Cube reefer

20ft Standaard reefer

20ft Standaard reefer

  Chat openen
  Hallo
  Kunnen we je helpen?