Reefer containers

Een reefer container, in de volksmond ook wel koelcontainer genoemd, is een geïsoleerde container welke voorzien is van een koelmachine. Hierdoor kan deze worden gebruikt om uw goederen op een vooraf ingestelde temperatuur te houden. Op zoek naar een geschikte koelcontainer? CTL-ICS B.V. heeft altijd een groot assortiment voorradig, allen gevestigd op ons eigen depot in Rotterdam (Arctic Depot).

Reefer containers worden gebruikt voor het vervoer en de opslag van voedingsmiddelen, chemicaliën en/of andere temperatuurgevoelige goederen. Dit kan zowel bij (horeca)bedrijven, evenementen of voor of tijdens het transport per trein, auto of schip.

In de machine is een controller ingebouwd waarop de temperatuur kan worden ingesteld en afgelezen, zodat uw goederen veilig en gecontroleerd kunnen worden opgeslagen. Reefers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waaronder 10ft, 20ft, 40ft en 45ft. Grotendeels in standaard en High Cube hoogte, wat 30 centimeter extra laadhoogte oplevert. Daarnaast zijn er verschillende koelmachines verkrijgbaar, zoals Carrier, Thermoking, Daikin of Starcool. Alle door CTL-ICS geïnspecteerde koelcontainers beschikken over een geldige CSC, ACEP-datum en PTI-check, waardoor de kwaliteit en veiligheid van de containers voldoen aan de internationale voorwaarden. Bent u op zoek naar meer informatie of wilt u een koelcontainer afgeleverd op uw locatie? Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

BEL NU VOOR MEER INFORMATIE!

 

+31 (0) 10 – 49 54 911

 

OF VUL ONS CONTACTFORMULIER IN

Reefer containers

10ft Standaard reefer

10ft Standaard reefer

10ft High Cube reefer

10ft High Cube reefer

20ft Standaard reefer

20ft Standaard reefer

20ft High Cube reefer

20ft High Cube reefer

40ft High Cube reefer

40ft High Cube reefer

45ft High Cube Pallet Wide reefer

45ft High Cube Pallet Wide reefer

    Chat openen
    Hallo
    Kunnen we je helpen?