10FT HIGH CUBE GEÏSOLEERDE CONTAINER

Een geïsoleerde container, ook wel insulated of ex-reefer genoemd, is een koelcontainer waarbij de koelmachine is vervangen voor een sandwichpaneel. Hierdoor beschikt deze container over dezelfde isolatiewaarde als een normale reefercontainer, wat de container uitermate geschikt maakt voor transport of lokale opslag. Ter bescherming van de isolatie is een stalen plaat gemonteerd, wat tevens zorgt voor een strak aanzicht. Op zoek naar een geïsoleerde container? CTL-ICS B.V. heeft altijd een groot assortiment voorradig, gevestigd op ons eigen depot in Rotterdam (Arctic depot). Al het door ons gerepareerde equipment is voorzien van een geldige CSC en ACEP-datum, waardoor de kwaliteit en veiligheid van de containers voldoen aan de internationale voorwaarden.

Geïsoleerde containers worden gebruikt voor het vervoer en opslag van goederen. Dit kan zowel bij bedrijven, evenementen of voor of tijdens het transport per trein, auto of schip.

10ft High Cube geïsoleerde containers zijn de kleinste in zijn soort, maar met het gemak van een High Cube container. Door de 30 centimeter extra laadhoogte kunt u meer lading in de container opslaan. Voordelen van een 10ft High Cube geïsoleerde container is de beperkte ruimte die deze in beslag neemt. In combinatie met het gewicht kunnen dergelijke containers makkelijk worden verplaatst met behulp van een kleine lepeltruck. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Binnenmaat

Lengte 2,200 mm
Breedte 2,294 mm
Hoogte 2,573 mm

Buitenmaat

Lengte 2,991 mm
Breedte 2,438 mm
Hoogte 2,891 mm

Deuropening

Breedte 2,290
Hoogte 2,264

Gewicht

Tarra gewicht 2,99
Netto gewicht
Bruto gewicht
Kubiek inhoud (in m³) 15 m³
  • Sandwich paneel als vervanging koelmotor
  • Stalen plaat ter bescherming sandwich paneel
  • Cargoworthy CSC plated
  • Wind-waterdicht
  • Dubbele koel-vries containerdeuren
  • RVS binnenwanden
  • Aluminium T-floor
  • Opnieuw geschilderd

Gerelateerde producten

20ft standaard geïsoleerde container

20ft standaard geïsoleerde container

koel vries container huur

20FT HIGH CUBE GEÏSOLEERDE CONTAINER

40FT HIGH CUBE GEÏSOLEERDE CONTAINER

40FT HIGH CUBE GEÏSOLEERDE CONTAINER

45FT HIGH CUBE PALLET WIDE GEÏSOLEERDE CONTAINER

45FT HIGH CUBE PALLET WIDE GEÏSOLEERDE CONTAINER