20ft standaard geïsoleerde container

Een geïsoleerde container, ook wel insulated of ex-reefer genoemd, is een koelcontainer waarbij de koelmachine is vervangen voor een sandwichpaneel. Hierdoor beschikt deze container over dezelfde isolatiewaarde als een normale reefercontainer, wat de container uitermate geschikt maakt voor transport of lokale opslag. Ter bescherming van de isolatie is een stalen plaat gemonteerd, wat tevens zorgt voor een strak aanzicht. Op zoek naar een geïsoleerde container? CTL-ICS B.V. heeft altijd een groot assortiment voorradig, gevestigd op ons eigen depot in Rotterdam (Arctic depot). Al het door ons gerepareerde equipment is voorzien van een geldige CSC en ACEP-datum, waardoor de kwaliteit en veiligheid van de containers voldoen aan de internationale voorwaarden.

Geïsoleerde containers worden gebruikt voor het vervoer en opslag van goederen. Dit kan zowel bij bedrijven, evenementen of voor of tijdens het transport per trein, auto of schip.

Een 20ft geïsoleerde container is het tussenformaat met een uitwendige lengtemaat van circa zes meter. indien drie meter net te klein is en 12 meter net te groot, is dit formaat wellicht precies wat u zoekt. Ondanks het formaat beschikken dergelijke containers nog steeds over voldoende flexibiliteit om makkelijk te kunnen worden verplaatst. Met een gewicht van circa 3000KG bestaat de mogelijkheid deze containers te verplaatsen met behulp van een kleine lepelheftruck. Interesse in een 20ft geïsoleerde container voor aanschaf of huur? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Binnenmaat

Lengte 5,740 mm
Breedte 2,280 mm
Hoogte 2,260 mm

Buitenmaat

Lengte 6,060 mm
Breedte 2,440 mm
Hoogte 2,590 mm

Deuropening

Breedte 2,280 mm
Hoogte 2,260 mm

Gewicht

Tarra gewicht 2,990 kg
Netto gewicht
Bruto gewicht
Kubiek inhoud (in m³) 27 m3
  • Sandwich paneel als vervanging koelmotor
  • Stalen plaat ter bescherming sandwich paneel
  • Cargoworthy CSC plated
  • Wind-waterdicht
  • Dubbele koel-vries containerdeuren
  • RVS binnenwanden
  • Aluminium T-floor
  • Opnieuw geschilderd

Gerelateerde producten

10FT HIGH CUBE GEÏSOLEERDE CONTAINER

10FT HIGH CUBE GEÏSOLEERDE CONTAINER

koel vries container huur

20FT HIGH CUBE GEÏSOLEERDE CONTAINER

40FT HIGH CUBE GEÏSOLEERDE CONTAINER

40FT HIGH CUBE GEÏSOLEERDE CONTAINER

45FT HIGH CUBE PALLET WIDE GEÏSOLEERDE CONTAINER

45FT HIGH CUBE PALLET WIDE GEÏSOLEERDE CONTAINER