Verhuur koelcontainer

Heeft u tijdelijk een koelcontainer nodig ? Dan is een verhuur koelcontainer de oplossing waar u naar op zoek bent! Hiervoor bent u bij CTL-ICS bv aan het juiste adres. Naast de verkoop van koelcontainers, verhuren wij de containers ook. In ons assortiment op de website kunt u alle formaten en modellen terugvinden. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook gebruikte koelcontainers.

Onze koelcontainers

In ons assortiment verhuur koelcontainer kunt u verschillende formaten koelcontainers vinden. De kleinste variant die wij verhuren heeft een inhoud van 16 m3 en een buitenmaat van 2,991 x 2,200 x 2,591 meter. Het grootste model dat wij verhuren heeft een inhoud van 83,9 m3 en een buitenmaat van 13,716 x 2,550 x 2,896 meter. De binnenwanden zijn van RVS en de ondergrond is een aluminium flat-floor.

De voeding van de koelunit in een verhuur koelcontainer is 380 V. Met de dubbele sluitdeuren kunt u de container goed afsluiten en is deze inbraakveilig. U kunt gemakkelijk geconditioneerd producten vervoeren of opslaan in onze koelcontainers. De temperatuur kunt u regelen tussen de -25oC en +25oC.

Over CTL-ICS bv

Bij CTL-ICS bv kunt u niet alleen terecht voor verhuur van een koelcontainer. U kunt bij ons ook koelcontainers kopen, open top containers, zeecontainers, geïsoleerde containers, magazijn-/ opslagcontainers en extra opties.

Meer informatie over verhuur koelcontainer

Wilt u meer informatie over het verhuur van een koelcontainer door CTL-ICS bv? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Je bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)