Verhuur koelcontainer

Verhuur koelcontainer

Heeft u tijdelijk een koelcontainer nodig ? Dan is een verhuur koelcontainer de oplossing waar u naar op zoek bent! Hiervoor bent u bij CTL-ICS bv aan het juiste adres. Naast de verkoop van koelcontainers, verhuren wij de containers ook. In ons assortiment op de website kunt u alle formaten en modellen terugvinden. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook gebruikte koelcontainers.

Onze koelcontainers

In ons assortiment verhuur koelcontainer kunt u verschillende formaten koelcontainers vinden. De kleinste variant die wij verhuren heeft een inhoud van 16 m3 en een buitenmaat van 2,991 x 2,200 x 2,591 meter. Het grootste model dat wij verhuren heeft een inhoud van 83,9 m3 en een buitenmaat van 13,716 x 2,550 x 2,896 meter. De binnenwanden zijn van RVS en de ondergrond is een aluminium flat-floor.

De voeding van de koelunit in een verhuur koelcontainer is 380 V. Met de dubbele sluitdeuren kunt u de container goed afsluiten en is deze inbraakveilig. U kunt gemakkelijk geconditioneerd producten vervoeren of opslaan in onze koelcontainers. De temperatuur kunt u regelen tussen de -25oC en +25oC.

CTL-ICS bv

Bij CTL-ICS bv kunt u niet alleen terecht voor verhuur van een koelcontainer. U kunt bij ons ook koelcontainers kopen, open top containers, zeecontainers, geïsoleerde containers, magazijn-/ opslagcontainers en extra opties.

Meer informatie over verhuur koelcontainer

Wilt u meer informatie over het verhuur van een koelcontainer door CTL-ICS bv ? Vul dan ons contactformulier in, of neem contact met ons op. U kunt bellen naar onderstaand nummer of mailen naar info@containersales.nl.

+31 (0) 10 – 4954911

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht