45FT HIGH CUBE PALLET WIDE GEÏSOLEERDE CONTAINER

Een geïsoleerde container, ook wel insulated of ex-reefer genoemd, is een koelcontainer waarbij de koelmachine is vervangen voor een sandwichpaneel. Hierdoor beschikt deze container over dezelfde isolatiewaarde als een normale reefercontainer, wat de container uitermate geschikt maakt voor transport of lokale opslag. Ter bescherming van de isolatie is een stalen plaat gemonteerd, wat tevens zorgt voor een strak aanzicht. Op zoek naar een geïsoleerde container? CTL-ICS B.V. heeft altijd een groot assortiment voorradig, gevestigd op ons eigen depot in Rotterdam (Arctic depot). Al het door ons gerepareerde equipment is voorzien van een geldige CSC en ACEP-datum, waardoor de kwaliteit en veiligheid van de containers voldoen aan de internationale voorwaarden.

Geïsoleerde containers worden gebruikt voor het vervoer en opslag van goederen. Dit kan zowel bij bedrijven, evenementen of voor of tijdens het transport per trein, auto of schip.

De 45ft High Cube Pallet Wide geïsoleerde container is de grootste in zijn soort. Met een lengte van circa 13 meter en een extra brede binnenkant, beschikt deze container over voldoende capaciteit voor 33 europallets. Zoals alle 45ft containers beschikt ook deze container over een vlakke vloer, wat laden met een kleine palletwagen of winkelkar vergemakkelijkt. Op zoek naar een 45ft High Cube Pallet Wide geïsoleerde container? Onze medewerkers van CTL-ICS helpen u graag verder.

Binnenmaat

Lengte 13,556 mm
Breedte 2,440 mm
Hoogte 2,695 mm

Buitenmaat

Lengte 13,716 mm
Breedte 2,500 mm
Hoogte 2,896 mm

Deuropening

Breedte 2,420
Hoogte 2,584

Gewicht

Tarra gewicht 4,860 KG
Netto gewicht 29,140 kg
Bruto gewicht 3,400 kg
Kubiek inhoud (in m³) 89,2 m³
 • Sandwich paneel als vervanging koelmotor
 • Stalen plaat ter bescherming sandwich paneel
 • Cargoworthy CSC plated
 • Wind-waterdicht
 • Dubbele koel-vries containerdeuren
 • RVS binnenwanden
 • Vlakke vloer
 • Opnieuw geschilderd

Gerelateerde producten

10FT HIGH CUBE GEÏSOLEERDE CONTAINER

10FT HIGH CUBE GEÏSOLEERDE CONTAINER

20ft standaard geïsoleerde container

20ft standaard geïsoleerde container

koel vries container huur

20FT HIGH CUBE GEÏSOLEERDE CONTAINER

40FT HIGH CUBE GEÏSOLEERDE CONTAINER

40FT HIGH CUBE GEÏSOLEERDE CONTAINER

  Chat openen
  Hallo
  Kunnen we je helpen?