Koelcontainer

Voor een koelcontainer bent u bij CTL-ICS bv aan het juiste adres. Op onze website kunt u allerlei soorten vinden, zowel het standaard model als high cube. Ook lopen de formaten van onze koelcontainers zeer uiteen. In ons assortiment kunt u nieuwe en gebruikte containers vinden. Deze kunt u kopen, maar ook huren.

CTL-ICS bv koelcontainers

KoelcontainerEen koelcontainer is een container die voorzien is van een koelunit van 380 V. Hierdoor kunt u de temperatuur regelen van -25oC tot +25oC. Een door ons geleverde koelcontainer is goed afsluitbaar met een dubbele koel deur. Ook is de container inbraakveilig. U kunt uw producten dus zonder enig probleem laten vervoeren of opslaan.

De koelcontainers die wij leveren zijn van types van Thermoking, Carrier, Mitsubishi of Seacold. Ook leveren wij er standaard een Pre Trip Inspection certificaat bij. De binnenkant van een koelcontainer bestaat uit RVS binnenwanden en een aluminium flat-floor. De afmetingen zijn erg uiteenlopend. Onze kleinste koelcontainer heeft een buitenmaat van 2,991 x 2,200 x 2,591 meter en een inhoud van 16 m3. De grootste koelcontainer in ons assortiment heeft een buitenmaat van 13,716 x 2,550 x 2,896 meter en een inhoud van 83,9 m3.

Over CTL-ICS bv

Sinds 2016 zijn wij een samengesteld bedrijf. CTL-ICS bv bestaat uit Izelaar SALES B.V. en CONTAINER – TRADING & LEASING B.V. Wij hebben besloten onze ervaringen te bundelen om zo de service en efficiency voor u te verbeteren. Nu zijn wij een bedrijf waar u terecht kan voor al uw containers, zowel gebruikte als nieuwe varianten.

Meer informatie over een koelcontainer ?

Heeft u interesse in een koelcontainer van CTL-ICS bv of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

10ft High Cube reefer

10ft Standaard reefer

40ft High Cube reefer

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Je bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)