20ft Standaard reefer

Een reefer container, in de volksmond ook wel koelcontainer genoemd, is een geïsoleerde container welke voorzien is van een koelmachine. Hierdoor kan deze worden gebruikt om uw goederen op een vooraf ingestelde temperatuur te houden. Op zoek naar een geschikte koelcontainer? CTL-ICS B.V. heeft altijd een groot assortiment voorradig, allen gevestigd op ons eigen depot in Rotterdam (Arctic Depot).

Reefer containers worden gebruikt voor het vervoer en de opslag van voedingsmiddelen, chemicaliën en/of andere temperatuurgevoelige goederen. Dit kan zowel bij (horeca)bedrijven, evenementen of voor of tijdens het transport per trein, auto of schip.

In de machine is een controller ingebouwd waarop de temperatuur kan worden ingesteld en afgelezen, zodat uw goederen veilig en gecontroleerd kunnen worden opgeslagen. Reefers zijn verkrijgbaar met verschillende koelmachines, waaronder Carrier, Thermoking, Daikin of Starcool. Alle door CTL-ICS geïnspecteerde koelcontainers beschikken over een geldige CSC, ACEP-datum en PTI-check, waardoor de kwaliteit en veiligheid van de containers voldoen aan de internationale voorwaarden.

Een 20ft standaard reefer is het tussenformaat met een uitwendige lengtemaat van circa zes meter. Voor waar drie meter net te klein is en 12 meter net te groot, is dit formaat wellicht precies wat u zoekt. Ondanks het formaat beschikken dergelijke containers nog steeds over de flexibiliteit van een 10ft (High Cube) container. Doordat het gewicht van deze containers circa 3000KG is, bestaat de mogelijkheid deze te verplaatsen met behulp van een lepelheftruck, waar dat met 40ft High Cube containers niet meer mogelijk is. Interesse in een 20ft koelcontainer voor aanschaf of huur? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Lengte 5,380 mm
Breedte 2,280 mm
Hoogte 2,260 mm
Lengte 6,060 mm
Breedte 2,440 mm
Hoogte 2,590 mm
Breedte 2,280
Hoogte 2,260
Tarra gewicht 2,990 KG
Netto gewicht
Bruto gewicht
Kubiek inhoud (in m³) 27 m³
  • Type Carrier, Thermoking, Daikin & Starcool
  • P.T.I. certificaat (Pre Trip Inspection)
  • Cargoworthy CSC plated
  • Wind-waterdicht
  • Aluminium T-floor
  • Dubbele koel-vries containerdeuren
  • RVS binnenwanden
  • 380V aansluiting 4 of 5 polig
  • Temperatuurinstelling -25 tot +25 graden Celsius
  • Opnieuw geschilderd

Gerelateerde producten

45ft High Cube Pallet Wide reefer

45ft High Cube Pallet Wide reefer

40ft High Cube reefer

40ft High Cube reefer

20ft High Cube reefer

20ft High Cube reefer

10ft High Cube reefer

10ft High Cube reefer