40FT HIGH CUBE GEÏSOLEERDE CONTAINER

Een geïsoleerde container, ook wel insulated of ex-reefer genoemd, is een koelcontainer waarbij de koelmachine is vervangen voor een sandwichpaneel. Hierdoor beschikt deze container over dezelfde isolatiewaarde als een normale reefercontainer, wat de container uitermate geschikt maakt voor transport of lokale opslag. Ter bescherming van de isolatie is een stalen plaat gemonteerd, wat tevens zorgt voor een strak aanzicht. Op zoek naar een geïsoleerde container? CTL-ICS B.V. heeft altijd een groot assortiment voorradig, gevestigd op ons eigen depot in Rotterdam (Arctic depot). Al het door ons gerepareerde equipment is voorzien van een geldige CSC en ACEP-datum, waardoor de kwaliteit en veiligheid van de containers voldoen aan de internationale voorwaarden.

Geïsoleerde containers worden gebruikt voor het vervoer en opslag van goederen. Dit kan zowel bij bedrijven, evenementen of voor of tijdens het transport per trein, auto of schip.

Het formaat 40ft High Cube is de meest voorkomende in zijn soort. Met een lengte van circa 12 meter beschikt deze container veelal over voldoende laadruimte om aan uw behoeften te voldoen. Daarnaast zijn deze containers doorgaans uitgevoerd in High Cube-variant, waardoor u beschikt over 30 centimeter extra laadhoogte. Op zoek naar een 40ft High Cube geïsoleerde container? Wij helpen u graag verder!

Binnenmaat

Lengte 11,921 mm
Breedte 2,286 mm
Hoogte 2,539 mm

Buitenmaat

Lengte 12,192 mm
Breedte 2,438 mm
Hoogte 2,891 mm

Deuropening

Breedte 2,290 mm
Hoogte 2,530 mm

Gewicht

Tarra gewicht 4,080 KG
Netto gewicht
Bruto gewicht
Kubiek inhoud (in m³) 67 m³
  • Sandwich paneel als vervanging koelmotor
  • Stalen plaat ter bescherming sandwich paneel
  • Cargoworthy CSC plated
  • Wind-waterdicht
  • Dubbele koel-vries containerdeuren
  • RVS binnenwanden
  • Aluminium T-floor
  • Opnieuw geschilderd

Gerelateerde producten

10FT HIGH CUBE GEÏSOLEERDE CONTAINER

10FT HIGH CUBE GEÏSOLEERDE CONTAINER

20ft standaard geïsoleerde container

20ft standaard geïsoleerde container

koel vries container huur

20FT HIGH CUBE GEÏSOLEERDE CONTAINER

45FT HIGH CUBE PALLET WIDE GEÏSOLEERDE CONTAINER

45FT HIGH CUBE PALLET WIDE GEÏSOLEERDE CONTAINER