Zeecontainer kopen of huren

Vanuit de locatie te Rotterdam heeft CTL-ICS bv zich door de jaren heen ontwikkeld tot de specialist op het gebied van containers voor opslag. Het is een veelzijdige specialisatie gericht op zeecontainer kopen, huren en het transport van containers. U kunt een zeecontainer kopen in het centraal gelegen depot. De opzet van een zeecontainer kopen is op de wens van de klant afgestemd. 

Uw belangen staan voorop

Wilt u een zeecontainer kopen in de omgeving van Botlek en Rijnmond? Kies dan voor CTL-ICS bv. CTL-ICS bv is niet alleen gespecialiseerd in containers maar past een container geheel aan uw wensen aan. Wilt u een zeecontainer kopen bij CTL-ICS bv, dan staat uw belangen voorop. De speerpunten van CTL-ICS bv zijn daarom ook flexibiliteit en kwaliteit. U kunt een zeecontainer kopen in diverse soorten en maten. Het team van CTL-ICS bv begeleid u bij het maken van uw keuze.

Bij CTL-ICS bv kunt u zowel een gebruikte zeecontainer kopen als een nieuwe zeecontainer kopen. De containers zijn gegarandeerd wind en waterdicht en worden aan uw wensen aangepast. Bent u overtuigd van onze containers? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

Container huren bij CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Goede service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service in container huren. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over container huren bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

Highcube reefer op voorraad

10ft Dry Van container

40ft High Cube Dry Van Container

High cube container

20ft Dry Van container

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

Liever contact per mail?

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Je bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)