Dry van containers

Dry van containers

Wilt u dry van containers kopen of huren? CTL-ICS is al meer dan 24 jaar gespecialiseerd in het leveren van allerlei soorten dry van containers. Wanneer u kiest voor het kopen of huren van dry van containers bij CTL-ICS bv, heeft u ruime keuze uit diverse soorten en maten containers. Wij beschikken over zowel nieuwe als gebruikte containers. Naast het leveren van containers bent u voor reparatie en onderhoud ook bij ons aan het juiste adres.

Dry van containers kopen of huren

Dry van containers kunnen op elkaar gestapeld worden en zijn ideaal voor massatransport of opslag van goederen. Dry van containers met een lengte van 20ft behoren tot de meest gebruikte zeecontainers, je ziet deze dan ook op veel verschillende plaatsen terug.

Bij CTL-ICS bv kunt u dry van containers zowel kopen als huren. U kunt bij ons containers huren voor zowel korte termijn als lange termijn

De dry van containers van CTL-ICS bv zijn:

  • Veilig
  • Wind- en waterdicht
  • Goed afsluitbaar
  • Leverbaar in verschillende maten

Uw belangen staan voorop

Wilt u dry van containers kopen of huren bij CTL-ICS bv dan staan uw belangen voorop. CTL-ICS bv past de dry van containers geheel naar uw wensen aan. CTL-ICS geeft u persoonlijk advies bij het kiezen van uw containers. Het team van CTL-ICS bv staat dan ook garant voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en samenwerking.

Dankzij de strategische ligging in het Rotterdams havengebied zijn alle vormen van transport binnen handbereik. CTL-ICS bv regelt desgewenst alle vormen van transport zoals over weg, water of per spoor, inclusief de benodigde documenten.

Goede service

CTL-ICS bv onderscheidt zich door het aanbieden van persoonlijke dienstverlening. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Ook beschikken wij over een eigen reparatieteam, waardoor wij u een uitstekende service kunnen garanderen.

Wilt u advies over welke dry van containers geschikt zijn voor uw situatie of wilt u meer informatie over het kopen/huren van dry van containers bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact op met ons zeer ervaren team.

+31 (0) 10 – 4954911

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht