Verkoop container

Verkoop container

Snel en eenvoudig uw container kopen in de omgeving van Botlek en Rijnmond? Dan bent u bij CTL-ICS bv aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 24 jaar toonaangevend op het gebied van verkoop van containers. Wanneer u kiest voor het kopen van een container bij CTL-ICS bv, heeft u ruime keuze uit diverse soorten en maten containers. Wij beschikken over zowel nieuwe als gebruikte containers.

Diverse soorten containers

Het kopen van een container is de juiste keuze wanneer u een container nodig heeft voor langere of onbepaalde periode. CTL-ICS heeft een divers assortiment. Wilt u een 10 ft DV-zeecontainer kopen? Of wilt u toch liever een 20 ft high cube reefer kopen? CTL-ICS bv biedt het allemaal aan. Door ons grootschalig inkoopbeleid kan CTL-ICS bv uw container leveren tegen een zeer scherpe prijs. Verder kunt u kiezen uit verschillende maten, kleuren en vele extra’s. De containers van CTL-ICS bv zijn altijd wind- en waterdicht, veilig en goed afsluitbaar.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Nieuwe of gebruikte koelcontainers-/ vriescontainers
  • Nieuwe of gebruikte zeecontainers
  • Magazijncontainers-/ opslagcontainers
  • Geïsoleerde containers
  • Open top containers
  • Extra opties

Uw belangen staan voorop

Wilt u een container kopen bij CTL-ICS bv dan staan uw belangen voorop. CTL-ICS bv past een container geheel naar uw wensen aan. CTL-ICS geeft u persoonlijk advies bij het kiezen van uw container. Het team van CTL-ICS bv staat dan ook garant voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en samenwerking.

Dankzij de strategische ligging in het Rotterdams havengebied zijn alle vormen van transport binnen handbereik. CTL-ICS bv regelt desgewenst alle vormen van transport zoals over weg, water of per spoor, inclusief de benodigde documenten.

Goede service

CTL-ICS bv onderscheidt zich door het aanbieden van persoonlijke dienstverlening. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Ook beschikken wij over een eigen reparatieteam, waardoor wij u een uitstekende service kunnen garanderen.

Wilt u advies over welke container geschikt is voor uw situatie of wilt u meer informatie over het kopen van een container bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact op met ons zeer ervaren team.

+31 (0) 10 – 4954911

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht