Zeecontainer kopen

Zeecontainer kopen

Snel en eenvoudig uw zeecontainer kopen in de omgeving van Botlek en Rijnmond? Dan bent u bij CTL-ICS bv aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 24 jaar toonaangevend op het gebied van verkoop van containers. Wanneer u kiest voor het kopen van een container bij CTL-ICS bv, heeft u ruime keuze uit diverse soorten en maten containers. Wij beschikken over zowel nieuwe als gebruikte zeecontainers.

Diverse soorten zeecontainers

Het kopen van een container is de juiste keuze wanneer u een container nodig heeft voor langere of onbepaalde periode. CTL-ICS heeft een divers assortiment. Wilt u de 10 ft DV zeecontainer kopen? Of wilt u toch liever de 20ft DV zeecontainer kopen? CTL-ICS bv biedt het allemaal aan.

CTL-ICS biedt ook open top zeecontainers aan. Deze zijn geschikt voor bijzondere ladingen, door middel van het zeil en de openklapbare header boven de containerdeuren is de container gemakkelijk toegankelijk voor lading met afwijkende maatvoeringen.

De zeecontainers van CTL-ICS bv zijn:

  • Veilig
  • Wind- en waterdicht
  • Goed afsluitbaar
  • Leverbaar in verschillende maten

Uw belangen staan voorop

Wilt u een zeecontainer kopen bij CTL-ICS bv dan staan uw belangen voorop. CTL-ICS bv past een zeecontainer geheel naar uw wensen aan. CTL-ICS geeft u persoonlijk advies bij het kiezen van uw container. Het team van CTL-ICS bv staat dan ook garant voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en samenwerking.

Goede service

CTL-ICS bv onderscheid zich door het aanbieden van persoonlijke dienstverlening. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Ook beschikken wij over een eigen reparatieteam, waardoor wij u een uitstekende service kunnen garanderen.

Wilt u advies over welke zeecontainer geschikt is voor uw situatie of wilt u meer informatie over het kopen van een zeecontainer bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact op met ons zeer ervaren team.

+31 (0) 10 – 4954911

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht