Verhuur container

Snel en eenvoudig uw container huren in de omgeving van Botlek en Rijnmond? Dan bent u bij CTL-ICS bv aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 24 jaar toonaangevend op het gebied van verhuur van containers. Wanneer u kiest voor het huren van een container bij CTL-ICS bv, heeft u ruime keuze uit diverse soorten en maten containers. Wij beschikken over zowel nieuwe als gebruikte containers.

Waarom huren?

Een container huren bij CTL-ICS bv is een goede oplossing wanneer u op korte termijn goederen wilt opslaan, transporteren of extra ruimte nodig heeft voor een project of evenement.  Zo kan een container huren een goede keuze zijn wanneer u materialen voor een evenement moet opslaan, maar ook wanneer u privé extra ruimte nodig heeft bij bijvoorbeeld een verbouwing. Met een breed scala aan containers voor de verhuur bieden wij u voor iedere situatie een oplossing. De containers van CTL-ICS bv zijn altijd wind- en waterdicht, veilig en goed afsluitbaar.

U kunt bij ons terecht voor:

Uw belangen staan voorop

Wilt u een container huren bij CTL-ICS bv dan staan uw belangen voorop. CTL-ICS bv past een container geheel naar uw wensen aan. CTL-ICS geeft u persoonlijk advies bij het kiezen van uw huur container. Het team van CTL-ICS bv staat dan ook garant voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en samenwerking. Dankzij de grote inzet van ons vakkundig team blijven de prijzen van container verhuur zeer laag.

Dankzij de strategische ligging in het Rotterdams havengebied zijn alle vormen van transport binnen handbereik. CTL-ICS bv regelt desgewenst alle vormen van transport zoals over weg, water of per spoor, inclusief de benodigde documenten.

Goede service

CTL-ICS bv onderscheidt zich door het aanbieden van persoonlijke dienstverlening. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Ook beschikken wij over een eigen reparatieteam, waardoor wij u een uitstekende service kunnen garanderen.

Wilt u advies over welke container geschikt is voor uw situatie of wilt u meer informatie over het huren van een container bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons zeer ervaren team op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?