Koelcontainers

Koelcontainers

Op zoek naar koelcontainers ? Bij CTL-ICS bv kunt u koelcontainers zowel huren als kopen. Op onze website kunt u het gehele aanbod bekijken. Wij bieden verschillende types, modellen en formaten koelcontainers aan. Voor meer informatie kunt u te allen tijden bij ons terecht.

Koelcontainers van CTL-ICS bv

Als u een koelcontainer gaat huren of kopen bij ons, kunt u er vanuit gaan dat er een Pre Trip Inspection Certificaat meegeleverd wordt. De types die wij voornamelijk leveren zijn van Seacold, Thermoking, Carrier of Mitsubishi. De binnenwanden zijn van RVS en de ondergrond is een Aluminium T-floor of flat-floor.

Door een koelunit van 380V kunt u de temperatuur in de container regelen. U kunt deze in stellen van -25oC tot +25oC. Met een dubbele koel of vries deur kunt u de koelcontainer goed afsluiten, en is deze gelijk inbraakveilig. U kunt deze koelcontainers uitstekend gebruiken voor geconditioneerde opslag of transport.

Onze koelcontainers variëren zeer van formaat. Van de kleinste koelcontainer die wij leveren is de buitenmaat 2,991 x 2,200 x 2,591 meter en de inhoud 16 m3. De buitenmaat van de grootste variant koelcontainer is 13,716 x 2,550 x 2,896 meter en de inhoud 83,9 m3.

Interesse in onze koelcontainers ?

Bent u geïnteresseerd in de koelcontainers van CTL-ICS bv ? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij binnen enkele tijd contact met u op. U kunt ook contact met ons opnemen door te mailen naar info@containersales.nl of door te bellen naar onderstaand nummer.

+31 (0) 10 – 4954911

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht