Container huren

Container huren

Snel en eenvoudig uw container huren in de omgeving van Botlek en Rijnmond? Dan bent u bij CTL-ICS bv aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 24 jaar toonaangevend op het gebied van verhuur van containers. Wanneer u kiest voor het huren van een container bij CTL-ICS bv, heeft u ruime keuze uit diverse soorten en maten containers. Wij beschikken over zowel nieuwe als gebruikte containers.

Waarom huren?

Een container huren bij CTL-ICS bv is een goede oplossing wanneer u op korte termijn goederen wilt opslaan, transporteren of extra ruimte nodig heeft voor een project of evenement.  Zo kan een container huren een goede keuze zijn wanneer u materialen voor een evenement moet opslaan, maar ook wanneer u privé extra ruimte nodig heeft bij bijvoorbeeld een verbouwing. Ook bestaat er de mogelijkheid om gebruik te maken van containers als podium of geluidswal.

De containers van CTL-ICS bv zijn:

Uw belangen staan voorop

Wilt u een container huren bij CTL-ICS bv dan staan uw belangen voorop. CTL-ICS bv past een container geheel naar uw wensen aan. CTL-ICS geeft u persoonlijk advies bij het kiezen van uw huur container. Het team van CTL-ICS bv staat dan ook garant voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en samenwerking. Dankzij de grote inzet van ons vakkundig team blijven de prijzen van container verhuur zeer laag.

Goede service

CTL-ICS bv onderscheidt zich door het aanbieden van persoonlijke dienstverlening. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Ook beschikken wij over een eigen reparatieteam, waardoor wij u een uitstekende service kunnen garanderen.

Wilt u advies over welke container geschikt is voor uw situatie of wilt u meer informatie over het huren van een container bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact op met ons zeer ervaren team.

+31 (0) 10 – 4954911

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht