Geïsoleerde container

Geïsoleerde container

Wilt u een geïsoleerde container kopen of huren? CTL-ICS is al meer dan 24 jaar gespecialiseerd in het leveren van allerlei soorten containers. Wanneer u kiest voor het kopen of huren van een geïsoleerde container bij CTL-ICS bv, heeft u ruime keuze uit diverse soorten en maten containers. Wij beschikken over zowel nieuwe als gebruikte containers. Naast het leveren van een geïsoleerde container bent u voor reparatie en onderhoud ook bij ons aan het juiste adres.

Geïsoleerde container kopen of huren

Een geïsoleerde container kunt u huren of kopen voor diverse opslag wensen. De geïsoleerde container voorkomt temperatuurschommelingen en is geschikt voor langdurige opslag van hoogwaardige producten. De isolatie in deze containers is speciaal ontworpen om condensvorming binnenin de container te verminderen.

De geïsoleerde containers van CTL-ICS bv zijn:

  • Veilig
  • Wind- en waterdicht
  • Goed afsluitbaar
  • Leverbaar in verschillende maten

Uw belangen staan voorop

Wilt u een geïsoleerde container kopen of huren bij CTL-ICS bv dan staan uw belangen voorop. CTL-ICS bv past een geïsoleerde container geheel naar uw wensen aan. CTL-ICS geeft u persoonlijk advies bij het kiezen van uw container. Het team van CTL-ICS bv staat dan ook garant voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en samenwerking.

Dankzij de strategische ligging in het Rotterdams havengebied zijn alle vormen van transport binnen handbereik. CTL-ICS bv regelt desgewenst alle vormen van transport zoals over weg, water of per spoor, inclusief de benodigde documenten.

Goede service

CTL-ICS bv onderscheidt zich door het aanbieden van persoonlijke dienstverlening. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Ook beschikken wij over een eigen reparatieteam, waardoor wij u een uitstekende service kunnen garanderen.

Wilt u advies over welke geïsoleerde container geschikt is voor uw situatie of wilt u meer informatie over het kopen/huren van een geïsoleerde container bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact op met ons zeer ervaren team.

+31 (0) 10 – 4954911

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht