Gebruikte zeecontainer

Wilt u een betaalbare zeecontainer huren of kopen? Dan bent u bij CTL-ICS bv op de goede plaats. Een gebruikte zeecontainer is een nog goed functionerende container. Er zullen enkel gebruikssporen op te zien zijn doordat deze eerder is verhuurd aan klanten, maar verder blijven onze container hun kwaliteit behouden. 

Onze zeecontainers

Gebruikte zeecontainerHoewel onze zeecontainers eerder zijn gebruikt, is er niets mis mee. Ze sluiten nog steeds goed af en blijven inbraakveilig. Tevens zijn ze in diverse kleuren te verkrijgen. Het enige verschil met een nieuwe variant is dat deze enkele keren verhuurd is aan voorafgaande klanten. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er gebruikssporen te zien zijn in de kleur of de binnenkant.

Over ons

CTL-ICS bv is sinds 2016 een samengesteld bedrijf. Hiervoor waren Izelaar SALES B.V. (ICS) en CONTAINER – TRADING & LEASING B.V. (CTL) aparte bedrijven. Om onze efficiency  en service nog verder te verbeteren zijn wij samengevoegd tot één bedrijf genaamd CTL-ICS bv.

Naast het verhuren en verkopen van gebruikte zeecontainers kunt u voor veel meer producten bij ons terecht. U kunt ook voor nieuwe zeecontainers, gebruikte en nieuwe koelcontainers, extra opties voor de containers, opentop containers, magazijn- /opslagcontainers en geïsoleerde containers.

Interesse in gebruikte zeecontainer ?

Bent u geïnteresseerd in de producten die CTL-ICS bv aanbiedt wat betreft een gebruikte zeecontainer? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911.  Zijn wij even niet bereikbaar? Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Onze werknemers helpen u graag.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?