Gebruikte zeecontainer

Gebruikte zeecontainer

Wilt u een betaalbare zeecontainer huren of verkopen ? Dan bent u bij CTL-ICS bv op de goede plaats. Een gebruikte zeecontainer is een nog goed functionerende container. Er zullen enkel gebruikssporen op te zien zijn doordat deze eerder is verhuurd aan klanten.

Onze zeecontainers

Hoewel onze zeecontainers eerder zijn gebruikt, is er niets mis mee. Ze sluiten nog steeds goed af en blijven inbraakveilig. Tevens zijn ze in diverse kleuren te verkrijgen. Het enige verschil met een nieuwe variant is dat deze enkele keren verhuurd is aan voorafgaande klanten. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat er gebruikssporen te zien zijn in de kleur of de binnenkant.

Over ons

CTL-ICS bv is sinds 2016 een samengesteld bedrijf. Hiervoor waren Izelaar SALES B.V. (ICS) en CONTAINER – TRADING & LEASING B.V. (CTL) aparte bedrijven. Om onze efficiency  en service nog verder te verbeteren zijn wij samengevoegd tot één bedrijf genaamd CTL-ICS bv.

Naast het verhuren en verkopen van gebruikte zeecontainers kunt u voor veel meer producten bij ons terecht. U kunt ook voor nieuwe zeecontainers, gebruikte en nieuwe koelcontainers, extra opties voor de containers, opentop containers, magazijn- /opslagcontainers en geïsoleerde containers.

Interesse in gebruikte zeecontainer ?

Bent u geïnteresseerd in een gebruikte zeecontainer van CTL-ICS bv ? Neem dan contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken of via e-mail (info@containersales.nl). Vult u ons contactformulier in ? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

+31 (0) 10 – 4954911

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht