Zeecontainer kopen of huren? CTL-ICS bv staat voor u klaar

Zeecontainer kopen of huren? CTL-ICS bv staat voor u klaar

zeecontainerZeecontainer nodig? CTL-ICS bv Staat voor u klaar in de omgeving van Rotterdam, Rijnmond en Botlek. Ons bedrijf CTL-ICS bv is gespecialiseerd in het leveren van alle soorten van een zeecontainer. Door onze goede vestiging in het havengebied van Rotterdam kunnen wij een zeecontainer gemakkelijk en snel leveren.

Diverse soorten en vele extra’s

Een zeecontainer kunt u door CTL-ICS bv laten leveren tegen een zeer scherpe prijs. Door ons vakkundige en hardwerkende team en door ons grootschalig inkoopbeleid blijven de prijzen van een zeecontainer zeer laag. Daarom is CTL-ICS bv hét adres voor het kopen of huren van een nieuwe zeecontainer. Bij ons heeft u keuze uit diverse maten en kleuren. Ook heeft u de keuze uit vele extra’s zoals gekoeld of geïsoleerd.

Ook voor reparatie of onderhoud van uw zeecontainer bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de levensduur en kwaliteit van uw zeecontainer is onderhoud zeer belangrijk. Met onze eigen werkplaats herstellen wij alle soorten containers tot in de puntjes. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen.

Container huren bij CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Goede service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service in container huren. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over container huren bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact op.

+31 (0) 10 – 4954911

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht