Zeecontainer kopen of huren Rotterdam

Vanuit de locatie te Rotterdam heeft CTL-ICS bv zich door de jaren heen ontwikkeld tot de specialist op het gebied van containers voor opslag. Het is een veelzijdige specialisatie gericht op zeecontainer kopen, huren en het transport van containers. U kunt een zeecontainer kopen of huren in Rotterdam bij ons centraal gelegen depot. De opzet van een zeecontainer kopen is op de wens van de klant afgestemd.

Uw belangen staan voorop

Wilt u een zeecontainer kopen of huren in Rotterdam en omstreken? Kies dan voor CTL-ICS bv. CTL-ICS bv is niet alleen gespecialiseerd in containers maar past een container geheel aan uw wensen aan. Wilt u een zeecontainer kopen bij CTL-ICS bv, dan staat uw belangen voorop. De speerpunten van CTL-ICS bv zijn daarom ook flexibiliteit en kwaliteit. U kunt een zeecontainer kopen in diverse soorten en maten. Het team van CTL-ICS bv begeleid u bij het maken van uw keuze. Bij CTL-ICS bv kunt u zowel een gebruikte zeecontainer kopen als een nieuwe zeecontainer kopen. De containers zijn gegarandeerd wind en waterdicht en worden aan uw wensen aangepast. Bent u overtuigd van onze containers? Vraag dan geheel vrijblijvend informatie aan.

Zeecontainer kopen of huren in Rotterdam bij CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Goede service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service in container huren. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over het kopen of huren van een container in Rotterdam bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?