Zeecontainer kopen Nederland

Snel en eenvoudig uw zeecontainer kopen in Nederland en omstreken? Dan bent u bij CTL-ICS bv aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 24 jaar toonaangevend op het gebied van verkoop van containers. Wanneer u kiest voor het kopen van een container bij CTL-ICS bv, heeft u ruime keuze uit diverse soorten en maten containers. Wij beschikken over zowel nieuwe als gebruikte zeecontainers.

Diverse soorten zeecontainers

Het kopen van een container is de juiste keuze wanneer u een container nodig heeft voor langere of onbepaalde periode. CTL-ICS heeft een divers assortiment. Wilt u de 10 ft DV zeecontainer kopen? Of wilt u toch liever de 20ft DV zeecontainer kopen? CTL-ICS bv biedt het allemaal aan. CTL-ICS biedt ook open top zeecontainers aan. Deze zijn geschikt voor bijzondere ladingen, door middel van het zeil en de openklapbare header boven de containerdeuren is de container gemakkelijk toegankelijk voor lading met afwijkende maatvoeringen. De zeecontainers van CTL-ICS bv zijn:

 • Veilig
 • Wind- en waterdicht
 • Goed afsluitbaar
 • Leverbaar in verschillende maten

Uw belangen staan voorop

Wilt u een zeecontainer kopen bij CTL-ICS bv in Nederland dan staan uw belangen voorop. CTL-ICS bv past een zeecontainer geheel naar uw wensen aan. CTL-ICS geeft u persoonlijk advies bij het kiezen van uw container. Het team van CTL-ICS bv staat dan ook garant voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en samenwerking.

Goede service bij het kopen van uw zeecontainer in Nederland

CTL-ICS bv onderscheid zich door het aanbieden van persoonlijke dienstverlening. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Ook beschikken wij over een eigen reparatieteam, waardoor wij u een uitstekende service kunnen garanderen. Wilt u advies over welke zeecontainer geschikt is voor uw situatie of wilt u meer informatie over het kopen van een zeecontainer in Nederland bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons zeer ervaren team op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?