Vries container van CTL-ICS bv

Bent u opzoek naar een nieuwe vries container of misschien een gebruikte vries container? CTL-ICS bv is gespecialiseerd in het leveren van zowel gebruikte als nieuwe vries containers in alle soorten en maten. Ons bedrijf is gevestigd in het havengebied van Rotterdam en beschikt over een eigen reparatiebedrijf en over allerlei transportmogelijkheden om uw vries container te transporteren. 

Onze eigen werkplaats

Naast het leveren van een nieuwe of een gebruikte vries container bent u voor reparatie en onderhoud van uw vries container ook bij ons aan het juiste adres. CTL-ICS bv beschikt over een eigen werkplaats waar alle soorten containers perfect herstel worden door ons vakkundige team. Ook kunnen wij uw vries container opnieuw verven in onze reparatiehal.

Wanneer u kiest voor een vries container van CTL-ICS bv hoeft u zich geen zorgen te maken over het transporteren. CTL-ICS bv regelt de transportmiddelen voor het vervoeren van uw vriescontainer. Wij leveren in de omgeving van Rotterdam, Rijnmond en Botlek.

Container huren bij CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd: CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Goede service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service in container huren. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over container huren bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

40ft High Cube reefer

20ft Standaard reefer

20ft High Cube reefer

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)