Verkoop container België

Snel en eenvoudig uw container in België in de verkoop zetten in de omgeving van Botlek en Rijnmond? Dan bent u bij CTL-ICS bv aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 24 jaar toonaangevend op het gebied van verkoop van containers. Wanneer u kiest voor het kopen van een container bij CTL-ICS bv, heeft u ruime keuze uit diverse soorten en maten containers. Wij beschikken over zowel nieuwe als gebruikte containers.

Diverse soorten containers

Het kopen van een container is de juiste keuze wanneer u een container nodig heeft voor langere of onbepaalde periode. CTL-ICS heeft een divers assortiment beschikbaar voor de verkoop van een container in België en omstreken. Wilt u een 10 ft DV-zeecontainer kopen? Of wilt u toch liever een 20 ft high cube reefer kopen? CTL-ICS bv biedt het allemaal aan. Door ons grootschalig inkoopbeleid kan CTL-ICS bv uw container leveren tegen een zeer scherpe prijs. Verder kunt u kiezen uit verschillende maten, kleuren en vele extra’s. De containers van CTL-ICS bv zijn altijd wind- en waterdicht, veilig en goed afsluitbaar. U kunt bij ons terecht voor:

 • Nieuwe of gebruikte koelcontainers-/ vriescontainers
 • Nieuwe of gebruikte zeecontainers
 • Magazijncontainers-/ opslagcontainers
 • Geïsoleerde containers
 • Open top containers
 • Extra opties

Uw belangen staan voorop

Wilt u een container kopen bij CTL-ICS bv dan staan uw belangen voorop. CTL-ICS bv past een container geheel naar uw wensen aan. CTL-ICS geeft u persoonlijk advies bij het kiezen van uw container. Het team van CTL-ICS bv staat dan ook garant voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en samenwerking. Dankzij de strategische ligging in het Rotterdams havengebied zijn alle vormen van transport binnen handbereik. CTL-ICS bv regelt desgewenst alle vormen van transport zoals over weg, water of per spoor, inclusief de benodigde documenten.

Goede service

CTL-ICS bv onderscheidt zich door het aanbieden van persoonlijke dienstverlening. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Ook beschikken wij over een eigen reparatieteam, waardoor wij u een uitstekende service kunnen garanderen. Wilt u advies over welke container geschikt is voor uw situatie of wilt u meer informatie over het de verkoop van een container in België bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons zeer ervaren team op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?