Verhuur koelcontainers Antwerpen

Snel en eenvoudig uw koelcontainers huren in de omgeving van Botlek en Rijnmond? Voor de verhuur van koelcontainers in Antwerpen bent u bij CTL-ICS bv aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 24 jaar toonaangevend op het gebied van verkoop en verhuur van containers. Wanneer u kiest voor het huren van koelcontainers bij CTL-ICS bv, heeft u ruime keuze uit diverse soorten en maten containers. U kunt bij ons containers huren voor zowel korte termijn als lange termijn.

Diverse soorten koelcontainers in de verhuur in Antwerpen

Koelcontainers huren is de ideale oplossing bij een evenement, bij uitval, verbouwing of revisie van uw vaste installatie. De containers kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden en de temperatuur is instelbaar van – 25° tot +15. CTL-ICS bv verhuurt koelcontainers van 10ft, 20ft, 40ft en 45ft. Hierbij kunt u nog kiezen uit vele extra’s zoals een werkbank, stellingen of een raam.  De koelcontainers van CTL-ICS zijn voorzien van een aluminium T-profiel vloer, RBS-binnenzijde en dubbele deuren. Ook zijn de koelcontainers inclusief lading verplaatsbaar met een heftruck of met een vrachtwagen met een kraan. Onze koelcontainers zijn uitermate geschikt voor:

 • Horeca
 • Hotels
 • Zorginstellingen
 • Braderieën
 • Catering
 • Festivals
 • Seizoen industrie

Uw belangen staan voorop

Wilt u koelcontainers huren bij CTL-ICS bv dan staan uw belangen voorop. CTL-ICS bv past de koelcontainers geheel naar uw wensen aan. CTL-ICS geeft u persoonlijk advies bij het kiezen van uw containers. Het team van CTL-ICS bv staat dan ook garant voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en samenwerking. Dankzij de strategische ligging in het Rotterdams havengebied zijn alle vormen van transport binnen handbereik. CTL-ICS bv regelt desgewenst alle vormen van transport zoals over weg, water of per spoor, inclusief de benodigde documenten.

Goede service

CTL-ICS bv onderscheidt zich door het aanbieden van persoonlijke dienstverlening. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Ook beschikken wij over een eigen reparatieteam, waardoor wij u een uitstekende service kunnen garanderen. Wilt u advies over welke koelcontainers geschikt zijn voor uw situatie of wilt u meer informatie over de verhuur van koelcontainers in Antwerpen bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons zeer ervaren team op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)