Verhuur koelcontainer België

Heeft u tijdelijk een koelcontainer nodig? Dan bent u bij CTL-ICS bv voor onze verhuur koelcontainer in België aan het juiste adres. Naast de verkoop van koelcontainers, verhuren wij de containers ook. In ons assortiment op de website kunt u alle formaten en modellen terugvinden. U kunt bij ons terecht voor nieuwe, maar ook gebruikte koelcontainers.

Onze koelcontainers

In ons assortiment verhuur koelcontainers kunt u verschillende formaten koelcontainers vinden. De kleinste variant die wij verhuren heeft een inhoud van 16 m3 en een buitenmaat van 2,991 x 2,200 x 2,591 meter. Het grootste model dat wij verhuren heeft een inhoud van 83,9 m3 en een buitenmaat van 13,716 x 2,550 x 2,896 meter. De binnenwanden zijn van RVS en de ondergrond is een aluminium flat-floor. De voeding van de koelunit in een verhuur koelcontainer is 380 V. Met de dubbele sluitdeuren kunt u de container goed afsluiten en is deze inbraakveilig. U kunt gemakkelijk geconditioneerd producten vervoeren of opslaan in onze koelcontainers. De temperatuur kunt u regelen tussen de -25oC en +25oC.

CTL-ICS bv

Bij CTL-ICS bv kunt u niet alleen terecht voor verhuur van een koelcontainer. U kunt bij ons ook koelcontainers kopen, opentop containers, zeecontainers, geïsoleerde containers, magazijn-/ opslagcontainers en extra opties.

Meer informatie over verhuur koelcontainer in België

Wilt u meer informatie over het verhuur van een koelcontainer in België door CTL-ICS bv ? Vul dan ons contactformulier in, of neem contact met ons op. U kunt bellen naar onderstaand nummer of mailen naar info@containersales.nl.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?