Reefer sales met een koel aggregaat

Bent u opzoek naar reefer sales? Dan hoeft u niet langer te zoeken. CTL-ICS bv is gespecialiseerd in containers en houdt zich dagelijks bezig met verhuur en verkoop. CTL-ICS bv biedt vaak reefer sales aan tegen zeer goede prijzen. CTL-ICS bv is gericht op reefer Sales container service. 

Gekoeld of ingevroren transport

Reefer Sales is in feite niet veel anders dan een gewone container behalve dat hij een koel aggregaat aan boord heeft, die het mogelijk maakt bederfelijke waar gekoeld of ingevroren te vervoeren. En dit geheel tegen een zeer goede prijs. Tevens zijn de wanden en de vloer van een aangepaste deklaag voorzien bij reefer sales. Bij een reefer sales kan zowel volledig elektrisch als op basis van een diesel generator uitgevoerd zijn.

Reefer sales zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De binnenmaten, buitenmaten, deuren en gewicht kunnen van elkaar verschillen. Alle soorten van een reefe sales zijn verkrijgbaar bij CTL-ICS bv.

Reefer bij CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd: CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Goede service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over Reefer bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Je bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)