Reefer containers Antwerpen

Bij CTL-ICS bent u aan het juiste adres voor reefer containers in Antwerpen en omstreken. In ons assortiment koelcontainers kunt u al onze soorten vinden. Deze zijn variërend van groot tot klein. Ook hebben wij keuze in normale modellen of high cubes.

Reefer containers van CTL-ICS bv in Antwerpen

Onze reefer containers in Antwerpen beschikken standaard over een koelunit met voeding van 380V. Daarnaast leveren wij deze standaard met een Pre Trip Inspection certificaat. De reefer containers hebben RVS binnenwanden en aluminium T-floor of flat-floor. Reefer containers beginnen bij een buitenformaat van 2,991 x 2,200 x 2,591 meter en een inhoud van 16 m3. Dit is de 10ft standaard reefer. De grootste container, 45ft high cube pallet wide reefer, heeft een inhoud van 83,9 m3 en een buitenmaat van 13,716 x 2,550 x 2,896 meter. De reefer containers kunnen op temperatuur ingesteld worden tussen de -25oC en +25oC. De containers zijn zeer geschikt voor het transporteren en opslaan van goederen. Ze zijn inbraakveilig en goed af te sluiten door de dubbele koel-/ vriesdeuren.

CTL-ICS bv

CTL-ICS bv is een samengevoegd bedrijf dat sinds 2016 bestaat. Wij kunnen u naast reefer containers ook helpen met opentop containers, geïsoleerde containers, zeecontainers, magazijn-/ opslagcontainers en extra opties.

Meer informatie ?

Heeft u interesse in reefer containers in Antwerpen of wilt u meer informatie ? Neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar onderstaand nummer of mailen naar info@containersales.nl. Als u ons contactformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Je bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)