Reefer in vele kleuren en uitvoeringen

CTL-ICS bv is al meer dan 18 jaar actief in de omgeving van Rotterdam in het verkopen en verhuren van een reefer container. Van uit ons depot in Rotterdam kunnen wij u van dienst zijn met een reefer container. In tegenstelling tot vele andere biedt CTL-ICS bv een reefer container in vele kleuren en uitvoeringen. 

Een reefer aanpassen naar uw wensen

CTL-ICS bv is bereid om een reefer aan uw wensen aan te passen. Ons team is gespecialiseerd in het ombouwen, spuiten enz. van een reefer. Uw belangen staan bij CTL-ICS bv altijd voorop. U bent daarom verzekerd van flexibiliteit en kwaliteit. Wanneer u kiest voor een reefer dan denken wij graag met u mee naar mogelijke oplossingen. CTL-ICS bv probeert alles zo goed mogelijk voor u te doen.

Bij CTL-ICS bv kunt u een reefer kopen of huren. Deze reefer is zeer mobiel en tegen een goede prijs. Wanneer u slechts een bepaalde periode een opslagruimte, kantoorruimte of schaftkeet nodig heeft, kunt u ook een zeecontainer van ons huren.

Reefer bij CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd: CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Goede service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over reefer bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Je bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)