Reefer container Rotterdam

Een reefer container in Rotterdam koopt of huurt u natuurlijk bij CTL-ICS bv! Ons bedrijf is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van opslagcontainers, zoals een reefer container. Wanneer u kiest voor het kopen of huren van een container bij CTL-ICS bv, heeft u ruime keuze uit diverse soorten en maten containers. In tegenstelling tot vele andere biedt CTL-ICS bv een reefer container in vele kleuren en uitvoeringen.

Reefer container kopen of huren in Rotterdam

Een reefer container, ook wel koelcontainer genoemd, is een geïsoleerde container die is uitgerust met een koelaggregaat. Reefer containers worden veelal gebruikt bij het vervoeren van groente, fruit of andere voedingsmiddelen of als opslag voor bedrijven, restaurants of bij evenementen. CTL-ICS bv heeft reefer containers van 10ft tot en met 45ft High Cube Pallet Wide. Voor elke Reefer container geldt dat deze aangepast kan worden naar uw specifieke behoeften. Maar ook voor onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. De reefer containers van CTL-ICS bv zijn:

 • Veilig
 • Wind- en waterdicht
 • Goed afsluitbaar
 • Leverbaar in verschillende maten

Uw belangen staan voorop

Wilt u een reefer container kopen of huren bij CTL-ICS bv dan staan uw belangen voorop. CTL-ICS bv past een reefer container geheel naar uw wensen aan. CTL-ICS geeft u persoonlijk advies bij het kiezen van uw container. Het team van CTL-ICS bv staat dan ook garant voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en samenwerking. Dankzij de strategische ligging in het Rotterdams havengebied zijn alle vormen van transport binnen handbereik. CTL-ICS bv regelt desgewenst alle vormen van transport zoals over weg, water of per spoor, inclusief de benodigde documenten.

Goede service

CTL-ICS bv onderscheidt zich door het aanbieden van persoonlijke dienstverlening. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Ook beschikken wij over een eigen reparatieteam, waardoor wij u een uitstekende service kunnen garanderen. Wilt u advies over welke reefer container geschikt is voor uw situatie in Rotterdam of wilt u meer informatie over het kopen/huren van een reefer container bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?