Reefer container nodig? CTL-ICS bv biedt het aan

Een reefer container koopt of huurt u alleen bij CTL-ICS bv. Ons bedrijf CTL-ICS bv is gespecialiseerd in verkoop en verhuur zee-, koel en opslagcontainers zoals een reefer container in diverse soorten, maten en uitvoeringen. Ons bedrijf is gelegen in het havengebied van Rotterdam en biedt daardoor vele transportmogelijkheden. Dankzij onze vakkundige medewerkers bieden wij u een reefer container tegen een zeer lage prijs. 

Huur of koop

Wanneer u kiest voor huur of koop van een container van CTL-ICS bv heeft u keuze uit een ruim assortiment. Ons assortiment beschikt over vele reefer containers zoals de reefer 10ft en de reefer 20ft. Maar ook voor onderhoud en reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. CTL-ICS bv beschikt over een eigen reparatiebedrijf waar alle soorten reparatiewerkzaamheden uitgevoerd kunnen worden.

Heeft u interesse in een reefer container van CTL-ICS bv dan kunt u gerust contact opnemen. Wij beschikken over een team van vakkundig personeel dat graag voor u klaar staat. Wij leveren een reefer container in de omgeving van Rotterdam, Rijnmond en Botlek.

Over CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over reefer containers bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?