Kopen koelcontainer

Bent u van plan een koelcontainer te kopen? En zoekt u daarvoor een bedrijf die koelcontainers levert met kwaliteit? Dan bent u bij CTL-ICS bv. aan het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment koelcontainers te koop aan. Voor het kopen koelcontainer kunt u kiezen uit een breed assortiment. Van verschillende groottes tot verschillende vriestemperaturen.  Voor het complete assortiment koelcontainers kunt u onze pagina koel & vries containers bezoeken. 

Mogelijkheden van kopen koelcontainer

Heeft u een koelcontainer voor langere en vaste tijd nodig? Wij bieden dé oplossing voor u. naast het huren van een koelcontainer, kunt u er ook een bij ons kopen. Onze koelcontainers zijn voorzien van RVS binnenwanden en de ondergrond is een Aluminium T-floor of flat-floor. Ook zijn ze met inhoud te verplaatsen met onze vrachtwagens. Weet u nog niet precies welke temperatuur uw koelcontainer moet zijn. Of wilt u toch liever een vriescontainer? Geen probleem, onze containers zijn een koel vries combinatie. Als u eerst koeling nodig heeft en later vriezen of andersom hoeft u enkel de temperatuur te veranderen. Deze is in te stellen van -25⁰C tot +25⁰C. Tot slot zijn onze containers inbraakveilig. Zo kunt u zonder enig probleem uw lading in de container achter laten.

CTL-ICS bv

CTL-ICS bv is sinds 2016 een bedrijf wat altijd kwaliteit levert in hun diensten en producten. Wanneer u bij ons een koelcontainer koopt, kunt u er altijd van uit gaan dat er een Pre Trip Inspection Certificaat wordt meegeleverd. Bij CTL-ICS bv. heeft u keuze uit verschillende typen containers. De voornamelijke typen die geleverd worden zijn van Seacold, Thermoking, Carrier en Mitsubishi. Bekijk ons volledige assortiment met verschillende topmerken.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in een te kopen koelcontainer van CTL-ICS bv? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij binnen enkele tijd contact met u op. Ook voor meer vragen of verdere informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?