Kopen koelcontainer

Kopen koelcontainer

Bent u van plan een koelcontainer te kopen? En zoekt u daarvoor een bedrijf die koelcontainers levert met kwaliteit? Dan bent u bij CTL-ICS bv. aan het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment koelcontainers te koop aan. Voor het kopen koelcontainer kunt u kiezen uit een breed assortiment. Van verschillende groottes tot verschillende vriestemperaturen.  Voor het complete assortiment koelcontainers kunt u onze pagina koel & vries containers bezoeken.

Mogelijkheden van kopen koelcontainer

Heeft u een koelcontainer voor langere en vaste tijd nodig? Wij bieden dé oplossing voor u. naast het huren van een koelcontainer, kunt u er ook een bij ons kopen. Onze koelcontainers zijn voorzien van RVS binnenwanden en de ondergrond is een Aluminium T-floor of flat-floor. Ook zijn ze met inhoud te verplaatsen met onze vrachtwagens. Weet u nog niet precies welke temperatuur uw koelcontainer moet zijn. Of wilt u toch liever een vriescontainer? Geen probleem, onze containers zijn een koel vries combinatie. Als u eerst koeling nodig heeft en later vriezen of andersom hoeft u enkel de temperatuur te veranderen. Deze is in te stellen van -25⁰C tot +25⁰C. Tot slot zijn onze containers inbraakveilig. Zo kunt u zonder enig probleem uw lading in de container achter laten.

CTL-ICS bv

CTL-ICS bv is sinds 2016 een bedrijf wat altijd kwaliteit levert in hun diensten en producten. Wanneer u bij ons een koelcontainer koopt, kunt u er altijd van uit gaan dat er een Pre Trip Inspection Certificaat wordt meegeleverd. Bij CTL-ICS bv. heeft u keuze uit verschillende typen containers. De voornamelijke typen die geleverd worden zijn van Seacold, Thermoking, Carrier en Mitsubishi. Bekijk ons volledige assortiment met verschillende topmerken.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in een te kopen koelcontainer van CTL-ICS bv? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij binnen enkele tijd contact met u op. Ook voor meer vragen of verdere informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Naast het invullen van ons contactformulier kunt u ook contact met ons opnemen door te mailen naar info@containersales.nl of door te bellen.

 

Kopen koelcontainer

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht