Koelcontainers voor tijdelijke evenementen

CTL-ICS bv is een toonaangevend bedrijf op het gebied van verhuur en verkoop van containers. CTL-ICS bv verkoopt en verhuurt diverse soorten containers waaronder koelcontainers. Koelcontainers zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Naast de koelcontainer kunt u bij CTL-ICS bv ook terecht voor zee en opslagcontainers. 

Diverse soorten verkrijgbaar

Koelcontainers zijn opslagunits die je kan gebruiken voor zowel koelen als vriezen. Koelcontainers zijn voorzien van een aluminium T-profiel vloer, RBS binnenzijde en dubbele deuren. Koelcontainers zijn inclusief lading verplaatsbaar met heftruck of vrachtwagen met kraan. Je kan deze soorten containers goed gebruiken voor tijdelijke evenementen en wanneer je eigen koelinstallatie het laat afweten.

Koelcontainers zijn in diverse soorten verkrijgbaar. Zo beschikt CTL-ICS bv over de 10ft, 20ft en 40ft koelcontainers. Deze zijn goed afsluitbaar en inbraakveilig. Daarnaast zijn er bij deze containers eventuele aanpassingen mogelijk.

Container huren bij CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Goede service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service in container huren. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over koelcontainer bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?