Koelcontainers Rotterdam

Op zoek naar koelcontainers in Rotterdam en omstreken? Bij CTL-ICS bv kunt u koelcontainers zowel huren als kopen. Op onze website kunt u het gehele aanbod bekijken. Wij bieden verschillende types, modellen en formaten koelcontainers aan. Voor meer informatie kunt u te allen tijden bij ons terecht.

Koelcontainers van CTL-ICS bv in Rotterdam

Als u een koelcontainer gaat huren of kopen bij ons, kunt u er vanuit gaan dat er een Pre Trip Inspection Certificaat meegeleverd wordt. De types die wij voornamelijk leveren zijn van Seacold, Thermoking, Carrier of Mitsubishi. De binnenwanden zijn van RVS en de ondergrond is een Aluminium T-floor of flat-floor. Door een koelunit van 380V kunt u de temperatuur in de container regelen. U kunt deze in stellen van -25oC tot +25oC. Met een dubbele koel of vries deur kunt u de koelcontainer goed afsluiten, en is deze gelijk inbraakveilig. U kunt deze koelcontainers uitstekend gebruiken voor geconditioneerde opslag of transport. Onze koelcontainers variëren zeer van formaat. Van de kleinste koelcontainer die wij leveren is de buitenmaat 2,991 x 2,200 x 2,591 meter en de inhoud 16 m3. De buitenmaat van de grootste variant koelcontainer is 13,716 x 2,550 x 2,896 meter en de inhoud 83,9 m3.

Interesse in onze koelcontainers in Rotterdam en omstreken?

Bent u geïnteresseerd in de koelcontainers van CTL-ICS bv in Rotterdam en omstreken? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij binnen enkele tijd contact met u op. U kunt ook contact met ons opnemen door te mailen naar info@containersales.nl of door te bellen naar onderstaand nummer.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?