Koelcontainer verhuur Rotterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf voor koelcontainer verhuur in Rotterdam en omstreken? Zoek niet verder! Bij CTL-ICS bv bent u aan het juiste adres. Wij verhuren een groot assortiment containers, waaronder ook koelcontainers. Wij verhuren zowel nieuwe als gebruikte containers. Kortom, voor koelcontainer verhuur is CTL-ICS bv hét bedrijf.

Onze koelcontainers

Als u een container huurt bij onze koelcontainer verhuur in Rotterdam en omstreken, kunt u een uitstekend product verwachten. Al onze koelcontainers worden inclusief Pre Trip Inspection certificaat geleverd. Zo kunt u zorgeloos uw container in gebruik nemen. Tevens zijn onze koelcontainers goed af te sluiten en inbraakveilig. U kunt dus zonder problemen de container buiten laten staan. Onze koelcontainers zijn in te stellen van -25 oC tot +25oC.

CTL-ICS bv

Sinds 2016 is CTL-ICS bv een samengevoegd bedrijf. Wij van CONTAINER – TRADING & LEASING B.V. (CTL) EN Izelaar SALES B.V. (ICS) hebben onze ervaring gebundeld. Wij hebben besloten de bedrijven samen te voegen, om zo onze klanten nog beter van dienst te zijn. Naast koelcontainer verhuur bieden wij ook andere services aan, namelijk:

 • Nieuwe of gebruikte zeecontainers
 • Magazijn- of opslagcontainers
 • Opentop containers
 • Geïsoleerde containers
 • Extra opties

Bent u geïnteresseerd in onze koelcontainer verhuur in Rotterdam en omstreken?

Heeft u interesse in de koelcontainer verhuur van CTL-ICS bv in Rotterdam en omstreken, neem dan contant met ons op. Voor meer informatie kunt u ons telefonisch bereiken of mailen naar info@containersales.nl. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?