Koelcontainer kopen Antwerpen

Wilt u een koelcontainer kopen in Antwerpen en omstreken? CTL-ICS bv is hét adres. U kunt bij ons terecht voor allerlei koelcontainers. Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte modellen. Ook kunt u verschillende maten en modellen koelcontainers kopen bij ons. U heeft de keuze uit een standaard model of een high cube variant.

Onze koelcontainers

Als u een koelcontainer bij ons gaat kopen in Antwerpen en omstreken, wordt er standaard een Pre Trip Inspection certificaat bijgeleverd. Onze koelcontainers beginnen bij een inhoud van 16 m3 en een buitenmaat van 2,991 x 2,200 x 2,591 meter. De grootste variant die wij verkopen heeft een inhoud van 83,9 m3 en een buitenmaat van 13,716 x 2,550 x 2,896 meter. De koelunit in de containers zijn voorzien van 380 V voeding. De temperatuur kunt u instellen tussen -25oC en +25oC. Door de dubbele deur is de container goed af te sluiten en inbraakveilig. Hierdoor kunt u gemakkelijk producten vervoeren en opslaan. De koelcontainer heeft een aluminium T-floor en de binnenwanden zijn van RVS.

CTL-ICS bv

Izelaar SALES B.V. en CONTAINER – TRADING & LEASING B.V. waren twee afzonderlijke bedrijven. Sinds 2016 hebben wij onze ervaring samengevoegd tot één bedrijf: CTL-ICS bv. Door onze bedrijven samen te voegen willen wij meer efficiency en service bieden aan onze klanten. Naast een koelcontainer kopen kunt u voor veel meer bij ons terecht. Wij kunnen u ook helpen met koelcontainer huren, nieuwe of gebruikte zeecontainers, opentop containers, geïsoleerde containers en extra opties.

Meer informatie over een koelcontainer kopen in Antwerpen

Bent u geïnteresseerd in een koelcontainer kopen in Antwerpen bij CTL-ICS bv, of wilt u meer informatie ? Neem dan contact met ons op. U kunt ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt u een mail sturen naar info@containersales.nl of u kunt bellen naar onderstaand nummer.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?