Koel vries container te huur Rotterdam

Wilt u graag een koel vries container huren of kopen? Neem dan contact op met CTL-ICS bv. CTL-ICS bv is een toonaangevend bedrijf op het gebied van verhuur en verkoop van een koel en vries container. CTL-ICS bv is vooral gespecialiseerd in een koel vries container. Het kantoor en het depot zijn gevestigd in de Waalhaven in Rotterdam. Voor een koel vries container te huur in Rotterdam bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Zowel koelen als vriezen

Een koel vries container is een opslagunit die je kunt gebruiken voor zowel koelen als vriezen. De koel vries container is voorzien van een aluminium T-profiel vloer, RBS binnenzijde en dubbele deuren. De container is inclusief lading verplaatsbaar met onze vrachtwagen. Een koel vries container is zowel te huur als te koop. Wilt u een container huren? Dat kan voor zowel korte termijn als lange termijn. Heeft u tijdelijk een koel vries container nodig? Bekijk dan op onze site welke koel vries container we op dit moment te huur hebben in Rotterdam en omstreken. Dan kunt er ervoor kiezen om een koel vries container te huren bij CTL-ICS bv. U bent verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding van onze koel vries containers.

Een koel vries container te huur van CTL-ICS bv in Rotterdam

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd: CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Goede service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over de koel vries container die te huur staat in Rotterdam bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?