Huren koelcontainer

Huren koelcontainer

Bent u op zoek naar een bedrijf voor een te huren koelcontainer? Dan is CTL-ICS bv hét adres voor u. Wij bieden een groot assortiment koelcontainers te huur aan. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte koelcontainers, en van kleine tot enorme koelcontainers. Voor het complete assortiment koelcontainers kunt u onze pagina koel & vries containers bezoeken.

Te huren koelcontainer

Heeft u alleen tijdelijk een koelcontainer nodig? Wij bieden dé oplossing voor u. Een te huren koelcontainer. Onze koelcontainers zijn voorzien van RVS binnenwanden en de ondergrond is een Aluminium T-floor of flat-floor. Ook zijn ze met inhoud te verplaatsen met onze vrachtwagens. Huren koelcontainer is mogelijk voor zowel korte als lange termijn. Wilt u toch liever een vriescontainer? Geen probleem, onze containers zijn een koel vries combinatie. Als u eerst koeling nodig heeft en later vriezen of andersom hoeft u enkel de temperatuur te veranderen. Deze is in te stellen van -25⁰C tot +25⁰C. Tot slot zijn onze containers inbraakveilig. Zo kunt u zonder enig probleem uw lading in de container achter laten.

CTL-ICS bv

CTL-ICS bv is sinds 2016 een bedrijf wat altijd kwaliteit levert in hun diensten en producten. Wanneer u bij ons een koelcontainer huurt, kunt u er altijd van uit gaan dat er een Pre Trip Inspection Certificaat wordt meegeleverd. Bij CTL-ICS bv. heeft u keuze uit verschillende typen containers. De voornamelijke typen die geleverd worden zijn van Seacold, Thermoking, Carrier en Mitsubishi. Bekijk ons volledige assortiment met verschillende topmerken.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in een te huren koelcontainer van CTL-ICS bv? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij binnen enkele tijd contact met u op. Naast het invullen van ons contactformulier kunt u ook contact met ons opnemen door te mailen naar info@containersales.nl of door te bellen. Ook voor meer vragen of verdere informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

 

Naam (*)

Containers

Adres

Postcode

Woonplaats (*)

Telefoonnummer (*)

Faxnummer

E-mail adres (*)

Opmerkingen