Huren koelcontainer

Bent u op zoek naar een bedrijf voor een te huren koelcontainer? Dan is CTL-ICS bv hét adres voor u. Wij bieden een groot assortiment koelcontainers te huur aan. U kunt bij ons terecht voor zowel nieuwe als gebruikte koelcontainers, en van kleine tot enorme koelcontainers. Voor het complete assortiment koelcontainers kunt u onze pagina koel & vries containers bezoeken.. 

Te huren koelcontainer

Huren koelcontainerHeeft u alleen tijdelijk een koelcontainer nodig? Wij bieden dé oplossing voor u. Een te huren koelcontainer. Onze koelcontainers zijn voorzien van RVS binnenwanden en de ondergrond is een Aluminium T-floor of flat-floor. Ook zijn ze met inhoud te verplaatsen met onze vrachtwagens. Huren koelcontainer is mogelijk voor zowel korte als lange termijn. Wilt u toch liever een vriescontainer? Geen probleem, onze containers zijn een koel vries combinatie. Als u eerst koeling nodig heeft en later vriezen of andersom hoeft u enkel de temperatuur te veranderen. Deze is in te stellen van -25⁰C tot +25⁰C. Tot slot zijn onze containers inbraakveilig. Zo kunt u zonder enig probleem uw lading in de container achter laten.

Over CTL-ICS bv

CTL-ICS bv is sinds 2016 een bedrijf wat altijd kwaliteit levert in hun diensten en producten. Wanneer u bij ons een koelcontainer huurt, kunt u er altijd van uit gaan dat er een Pre Trip Inspection Certificaat wordt meegeleverd. Bij CTL-ICS bv. heeft u keuze uit verschillende typen containers. De voornamelijke typen die geleverd worden zijn van Seacold, Thermoking, Carrier en Mitsubishi. Bekijk ons volledige assortiment met verschillende topmerken.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in een te huren koelcontainer van CTL-ICS bv? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

10ft Standaard reefer

45ft High Cube Pallet Wide reefer

10ft High Cube reefer

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)