Highcube reefer alleen verkrijgbaar bij CTL-ICS bv

Highcube reefer verkrijgbaar CTL-ICSBent u opzoek naar een highcube reefer, deze is verkrijgbaar bij CTL-ICS . Dan hoeft u niet langer te zoeken. Ons bedrijf CTL-ICS bv is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van zee, koel en opslagcontainers waaronder de highcube reefer. Wij bieden u vele soorten van een highcube reefer tegen een zeer lage prijs dankzij ons hardwerkende team

Diverse soorten Highcube reefer

Bij ons bedrijf CTL-ICS bv heeft u keuze uit verschillende soorten en maten van een highcube reefer. Deze highcube reefer is niet alleen verkrijgbaar tegen een zeer lage prijs maar ook van zeer goede kwaliteit. Naast de highcube reefer beschikken wij ook nog over allerlei andere soorten containers.

Naast het verkopen en verhuren van een highcube reefer bent u voor onderhoud en reparatie ook bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een eigen reparatiewerkplaats waar alle soorten containers tot in de puntjes gerepareerd kunnen worden. Wij leveren of repareren een highcube reefer in de omgeving van Rotterdam, Rijnmond en Botlek.

CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over Highcube reefer bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

10ft High Cube reefer

45ft High Cube Pallet Wide reefer

40ft High Cube reefer

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)