Geïsoleerde container kopen Rotterdam

Snel en eenvoudig uw geïsoleerde container kopen in de omgeving van Botlek en Rijnmond? Dan bent u bij CTL-ICS bv aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan 24 jaar toonaangevend op het gebied van verkoop van containers. Wanneer u kiest voor het kopen van een geïsoleerde container bij CTL-ICS bv, heeft u ruime keuze uit diverse soorten en maten containers. Wij beschikken over zowel nieuwe als gebruikte geïsoleerde containers.

Welke soort geïsoleerde container past bij u om te kopen in Rotterdam

Het kopen van een geïsoleerde container in Rotterdam is de juiste keuze wanneer u een container nodig heeft voor langere of onbepaalde periode. Wanneer u zich zorgen maakt over condensvorming is een geïsoleerde container de oplossing. De isolatie in deze containers is speciaal ontworpen om condensvorming binnenin de container te verminderen en voorkomt temperatuurschommelingen. De container is dan ook geschikt voor langdurige opslag van hoogwaardige producten. De geïsoleerde containers van CTL-ICS bv zijn:

 • Veilig
 • Wind- en waterdicht
 • Goed afsluitbaar
 • Leverbaar in verschillende maten

Uw belangen staan voorop

Wilt u een geïsoleerde container kopen in Rotterdam bij CTL-ICS bv dan staan uw belangen voorop. CTL-ICS bv past een geïsoleerde container geheel naar uw wensen aan. CTL-ICS geeft u persoonlijk advies bij het kiezen van uw container. Het team van CTL-ICS bv staat dan ook garant voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en samenwerking. Dankzij de strategische ligging in het Rotterdams havengebied zijn alle vormen van transport binnen handbereik. CTL-ICS bv regelt desgewenst alle vormen van transport zoals over weg, water of per spoor, inclusief de benodigde documenten.

Goede service

CTL-ICS bv onderscheidt zich door het aanbieden van persoonlijke dienstverlening. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Ook beschikken wij over een eigen reparatieteam, waardoor wij u een uitstekende service kunnen garanderen. Wilt u advies over welke geïsoleerde container geschikt is voor uw situatie of wilt u meer informatie over het kopen van een geïsoleerde container in Rotterdam bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons zeer ervaren team op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)