Flatrack container Antwerpen

Wilt u een flatrack container kopen of huren in Antwerpen en omstreken? CTL-ICS is al meer dan 24 jaar gespecialiseerd in het leveren van allerlei soorten containers. Wanneer u kiest voor het kopen of huren van een container bij CTL-ICS bv, heeft u ruime keuze uit diverse soorten en maten containers. Wij beschikken over zowel nieuwe als gebruikte containers. Naast het leveren van de container bent u voor reparatie en onderhoud ook bij ons aan het juiste adres.

Flatrack container kopen of huren in Antwerpen

Een flatrack container wordt gebruikt wanneer de goederen vanaf de zij- of bovenkant geladen moeten worden. Er worden dan ook vrijwel uitsluitend bijzondere goederen met afwijkende afmetingen vervoerd met flatracks. Een flatrack container kan zowel opvouwbare muren hebben als gefixeerde. De flatrack containers van CTL-ICS bv zijn:

 • Veilig
 • Wind- en waterdicht
 • Goed afsluitbaar
 • Leverbaar in verschillende maten

Uw belangen staan voorop

Wilt u een flatrack container in Antwerpen kopen of huren bij CTL-ICS bv dan staan uw belangen voorop. CTL-ICS bv past een container geheel naar uw wensen aan. CTL-ICS geeft u persoonlijk advies bij het kiezen van uw container. Het team van CTL-ICS bv staat dan ook garant voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en samenwerking. Dankzij de strategische ligging in het Rotterdams havengebied zijn alle vormen van transport binnen handbereik. CTL-ICS bv regelt desgewenst alle vormen van transport zoals over weg, water of per spoor, inclusief de benodigde documenten.

Goede service

CTL-ICS bv onderscheidt zich door het aanbieden van persoonlijke dienstverlening. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Ook beschikken wij over een eigen reparatieteam, waardoor wij u een uitstekende service kunnen garanderen. Wilt u advies over welke flatrack container in Antwerpen geschikt is voor uw situatie of wilt u meer informatie over het kopen/huren van een flatrack container bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons zeer ervaren team op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)