Container kopen Rotterdam

Snel en eenvoudig een container kopen in Rotterdam en omstreken? Bij CTL-ICS B.V. bent u aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring is ons bedrijf toonaangevend op het gebied van inkoop, verkoop en verhuur van koelcontainers. Wanneer u kiest voor CTL-ICS B.V. heeft u altijd een ruime keuze uit diverse soorten en maten containers, allen gevestigd op ons eigen terrein in Rotterdam.

Diverse soorten containers

Wanneer u de container voor een langere periode denkt te gaan gebruiken, is het aanschaffen van een koelcontainer vaak een goedkopere optie.

Uw belangen staan voorop

Bij de aanschaf van een koelcontainer staan uw belangen voorop. CTL-ICS B.V. past de container geheel aan uw wensen aan. Hierbij kunt u uitgaan van een passend advies. Het team van CTL-ICS B.V. staat dan ook garant voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en samenwerking.

Goede service bij container kopen in Rotterdam

CTL-ICS B.V. onderscheidt zich door het aanbieden van persoonlijke dienstverlening. Bij eventuele storingen staan onze monteurs u graag te woord. Indien nodig kunnen zij ter plaatse komen om deze lokaal te verhelpen. Wilt u advies over welke container geschikt is voor uw situatie of wilt u meer informatie over het kopen van een container in Rotterdam bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?