45ft koelcontainer Nederland

Bent u op zoek naar een koelcontainer van een groot formaat om producten op te slaan of te vervoeren? Voor een 45ft koelcontainer in Nederland bent u bij CTL-ICS bv aan het juiste adres. Op onze website kunt u allerlei soorten vinden, zowel het standaard model als High Cube. In ons assortiment kunt u zowel nieuwe als gebruikte 45ft koelcontainers vinden. Deze kunt u kopen, maar ook huren.

Waarom CTL-ICS bv 45ft koelcontainer in Nederland en omstreken?

Een koelcontainer is een container die voorzien is van een koelunit van 380 V. Hierdoor kunt u de temperatuur regelen van -25oC tot +25oC. Een door ons geleverde koelcontainer is goed afsluitbaar met een dubbele koel deur. Ook is container inbraakveilig. U kunt uw producten dus zonder enig probleem laten vervoeren of opslaan. De koelcontainers die wij leveren zijn van types van Thermoking, Carrier, Mitsubishi of Seacold. Ook leveren wij er standaard een Pre Trip Inspection certificaat bij. De binnenkant van een koelcontainer bestaat uit RVS binnenwanden en een aluminium flat-floor. De afmetingen zijn erg uiteenlopend. Onze 45ft koelcontainer (in High Cube uitvoering verkrijgbaar) heeft een afmeting van 12192 x 2438 x 2896 (LxBxH, in mm) met een inhoud van 86,1 m3 en een laadvermogen van 28260 kg.

Over CTL-ICS bv

CTL-ICS bv bestaat uit Izelaar SALES B.V. en CONTAINER – TRADING & LEASING B.V. Sinds 2016 zijn wij samen gaan werken en onze ervaringen te bundelen om zo de service en efficiëntie voor u te verbeteren. Tegenwoordig zijn wij een bedrijf waar u terecht kan voor al uw containers, zowel gebruikte als nieuwe varianten in verschillende afmetingen.

Meer informatie over een 45ft koelcontainer in Nederland en omstreken?

Heeft u interesse in een 45ft koelcontainer in Nederland van CTL-ICS bv of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer. Vult u ons contactformulier in. dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Je bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)