40ft geïsoleerde container Antwerpen

Bent u op zoek naar een geïsoleerde container van een groot formaat om producten op te slaan of te vervoeren? Voor een 40ft geïsoleerde container in Antwerpen bent u bij CTL-ICS bv aan het juiste adres. Een geïsoleerde container is de juiste keuze wanneer u een container nodig heeft voor langere of onbepaalde periode. Wanneer u zich zorgen maakt over condensvorming is een geïsoleerde container de oplossing. In ons assortiment kunt u zowel nieuwe als gebruikte 40ft geïsoleerde containers vinden. Deze kunt u kopen, maar ook huren.

Waarom CTL-ICS bv 40ft geïsoleerde container in Antwerpen ?

Een geïsoleerde container kunt u huren of kopen voor diverse opslag wensen. De geïsoleerde container voorkomt temperatuurschommelingen en is geschikt voor langdurige opslag van hoogwaardige producten. De isolatie in deze containers is speciaal ontworpen om condensvorming binnenin de container te verminderen. De geïsoleerde containers van CTL-ICS bv zijn:

 • Veilig en inbraakwerend;
 • Wind- en waterdicht;
 • Goed afsluitbaar;
 • Leverbaar in verschillende maten: onze 40ft geïsoleerde container heeft een afmeting van 12192 x 2438 x 2591 (LxBxH, in mm) met een inhoud van 67,7 m3 en een laadvermogen van 26740 kg of in de High Cube uitvoering met een afmeting van 12192 x 2438 x 2896 (LxBxH, in mm) met een inhoud van 76,3 m3 en een laadvermogen van 26590 kg.

Over CTL-ICS bv

CTL-ICS bv bestaat uit Izelaar SALES B.V. en CONTAINER – TRADING & LEASING B.V. Sinds 2016 zijn wij samen gaan werken en onze ervaringen te bundelen om zo de service en efficiëntie voor u te verbeteren. Tegenwoordig zijn wij een bedrijf waar u terecht kan voor al uw containers, zowel gebruikte als nieuwe varianten in verschillende afmetingen.

Meer informatie over een 40ft geïsoleerde container in Antwerpen ?

Heeft u interesse in een 40ft geïsoleerde container in Antwerpen van CTL-ICS bv of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer. Vult u ons contactformulier in. dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?