10ft vriescontainer

10ft vriescontainer

Bent u op zoek naar een vriescontainer van een redelijk klein formaat om producten op te slaan of te vervoeren? Voor een 10ft vriescontainer bent u bij CTL-ICS bv aan het juiste adres. Op onze website kunt u allerlei soorten vinden, zowel het standaard model als high cube. In ons assortiment kunt u zowel nieuwe als gebruikte 10ft vriescontainers vinden. Deze kunt u kopen, maar ook huren.

Waarom CTL-ICS bv 10ft vriescontainers?

10ft vriescontainerEen 10ft vriescontainer is een goede oplossing voor wanneer u bijvoorbeeld een gekoelde ruimte nodig heeft tijdens een evenement of wanneer u producten heeft die voor een bepaalde periode gekoeld moeten worden. Vriescontainers zijn geïsoleerde containers voorzien van een aluminium T-profiel vloer, RBS-binnenzijde en dubbele deuren. De vriescontainer is uitgerust met een elektrisch aangedreven koelmotor. De containers zijn zowel binnen als buiten te plaatsen en de temperatuur is instelbaar van -25° tot +15°. Verder zijn de vriescontainers inclusief lading verplaatsbaar met een heftruck of met een vrachtwagen met een kraan.

De vriescontainers van CTL-ICS bv zijn:

  • Veilig en inbraakwerend;
  • Wind- en waterdicht;
  • Goed afsluitbaar;
  • Leverbaar in verschillende maten: onze 10ft vriescontainer heeft een afmeting van 2990 x 2438 x 2591 (LxBxH, in mm) met een inhoud van 16 m3 en een laadvermogen van 8860 kg.

Over CTL-ICS bv

CTL-ICS bv bestaat uit Izelaar SALES B.V. en CONTAINER – TRADING & LEASING B.V. Sinds 2016 zijn wij samen gaan werken en onze ervaringen te bundelen om zo de service en efficiëntie voor u te verbeteren. Tegenwoordig zijn wij een bedrijf waar u terecht kan voor al uw containers, zowel gebruikte als nieuwe varianten in verschillende afmetingen.

Meer informatie over een 10ft vriescontainer?

Heeft u interesse in een 10ft vriescontainer van CTL-ICS bv of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer. Vult u ons contactformulier in. dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

+31 (0) 10 – 4954911

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht