10ft koelcontainer

10ft koelcontainer

Bent u op zoek naar een koelcontainer van een redelijk klein formaat om producten op te slaan of te vervoeren? Voor een 10ft koelcontainer bent u bij CTL-ICS bv aan het juiste adres. Op onze website kunt u allerlei soorten vinden, zowel het standaard model als high cube. In ons assortiment kunt u zowel nieuwe als gebruikte 10ft koelcontainers vinden. Deze kunt u kopen, maar ook huren.

Waarom CTL-ICS bv 10ft koelcontainers?

10ft koelcontainersEen 10ft koelcontainer is een container die voorzien is van een koelunit van 380 V. Hierdoor kunt u de temperatuur regelen van -25oC tot +25oC. Een door ons geleverde koelcontainer is goed afsluitbaar met een dubbele koel deur. Ook is container inbraakveilig. U kunt uw producten dus zonder enig probleem laten vervoeren of opslaan.

De koelcontainers die wij leveren zijn van types van Thermoking, Carrier, Mitsubishi of Seacold. Ook leveren wij er standaard een Pre Trip Inspection certificaat bij. De binnenkant van een koelcontainer bestaat uit RVS binnenwanden en een aluminium flat-floor. De afmetingen zijn erg uiteenlopend. Onze 10ft koelcontainer heeft een afmeting van 2990 x 2438 x 2591 (LxBxH, in mm) met een inhoud van 16 m3 en een laadvermogen van 8860 kg.

Over CTL-ICS bv

CTL-ICS bv bestaat uit Izelaar SALES B.V. en CONTAINER – TRADING & LEASING B.V. Sinds 2016 zijn wij samen gaan werken en onze ervaringen te bundelen om zo de service en efficiëntie voor u te verbeteren. Tegenwoordig zijn wij een bedrijf waar u terecht kan voor al uw containers, zowel gebruikte als nieuwe varianten in verschillende afmetingen.

Meer informatie over een 10ft koelcontainer?

Heeft u interesse in een 10ft koelcontainer van CTL-ICS bv of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

+31 (0) 10 – 4954911

algbel

Liever per email?

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je bericht