Op zoek naar een container voor gebruik als kleinschalige opslag of transport? Bij CTL-ICS bent u aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u zowel standaard als High Cube koelcontainers, allen in gebruikte staat en beschikbaar voor zowel verhuur als verkoop.

Wat is een koelcontainer?

Een koelcontainer, ook wel reefer container genoemd, is een geïsoleerde container welke voorzien is van een koelmachine. Hierdoor kan deze worden gebruikt om goederen op een vooraf ingestelde temperatuur te vervoeren of op te slaan. Dergelijke containers zijn beschikbaar in verschillende formaten, allen voorzien van een passende koelmotor van het merk Carrier, Thermoking of Daikin. De binnenzijde is gemaakt van RVS. De vloer van de koelcontainer heeft een zogenaamde T-floor, waardoor ongeacht de lading altijd luchtcirculatie plaats kan vinden.

De temperatuurinstelling van de reefers kan worden ingesteld tussen de -25 en +25 graden Celsius. Hierdoor zijn koelcontainers voor vrijwel elke situatie toepasbaar. Voor vertrek worden alle containers gerepareerd en geverfd, waarna de motorische keuring plaatsvindt. Hierbij wordt de koelmachine motorisch nagekeken en waar nodig worden onderdelen gerepareerd of vervangen.

Over CTL-ICS bv

CTL-ICS B.V., gevestigd in de Rotterdamse haven en gespecialiseerd in de inkoop, verkoop en verhuur van gebruikte koelcontainers wereldwijd. U kunt bij ons terecht voor al uw containerwensen. Naast koelcontainers, kunt u bij ons ook terecht voor geïsoleerde containers, zeecontainers en special equipment, zoals Open Top containers of Flat Rack containers. Met meer dan 25 jaar ervaring is CTL-ICS B.V. een gevestigde naam in de containerbranche. Met een totale capaciteit van 21.000m2 (Arctic Depot), eigen monteurs en equipment, kan CTL-ICS B.V. u altijd voorzien van geschikt containermateriaal. Door alles in eigen beheer te houden kan er altijd snel worden geschakeld, afhankelijk van de wensen van de klant.

Meer informatie over een 10ft koelcontainer?

Heeft u interesse in een 10ft koelcontainer van CTL-ICS bv of wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Koelcontainers

Geïsoleerde containers

Zeecontainers

Flat Rack containers

Open Top containers

Modificaties

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?