Zeecontainer kopen of huren?

CTL-ICS bv is een Rotterdams bedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met een zeecontainer kopen. Voor een zeecontainer kopen, bent u bij CTL-ICS bv aan het juiste adres. CTL-ICS bv staat garant voor kwaliteit, snelheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en samenwerking. 

Diverse soorten zeecontainers

CTL-ICS bv heeft een ruime keuze uit diverse soorten. Wilt u de 10 ft DV zeecontainer kopen? Of wilt u toch liever de 20ft DV zeecontainer kopen? CTL-ICS bv biedt het allemaal aan. Deze containers zijn zeer geschikt voor transport en opslag. De zeecontainers zijn snel leverbaar en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Op-en-top zeecontainer kopen? Ook deze soort van een zeecontainer wordt u aangeboden door CTL-ICS bv. Deze zijn op en top geschikt voor bijzondere lading. D.m.v. het zeil en de openklapbare header boven de containerdeuren is de container gemakkelijk toegankelijk voor lading met afwijkende maatvoeringen. Wilt u een zeecontainer kopen bij CTL-ICS bv? Neem dan contact op met ons ervaren team.

Zeecontainer bij CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Goede service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over zeecontainers bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

Liever contact per mail?

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Je bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)