Verkoop container in het hart van de Rotterdamse haven

CTL-ICS bv is de specialist op het gebied van container verkoop. CTL-ICS bv houdt zich bezig met verkoop container en verhuur in de omgeving van Rotterdam, Botlek en Rijnmond. Bent u gevestigd in deze omgeving? En heeft u interesse in verkoop container? Dan is het zeker de moeite waard om contact op te nemen met CTL-ICS bv. Het team van CTL-ICS bv geeft u vrijblijvend advies. 

Strategische locatie in het hart van de Rotterdamse haven

Containers worden steeds vaker ingezet als tijdelijke opslag voor diverse producten. CTL-ICS bv biedt daarom verkoop container en verhuur. Sinds 2006 houdt CTL-ICS bv zich bezig met container verkoop vanuit een strategische locatie in het hart van de Rotterdamse haven. Met een eigen depot op een groot terrein, een eigen werkplaats en vooral een kleine groep in- en verkoopspecialisten met verstand van de internationale markt. Deze verkoopspecialisten geven goed advies bij container verkoop.

Naast verkoop container biedt CTL-ICS bv diverse transportmogelijkheden. Door de strategische ligging in het Rotterdams havengebied zijn alle vormen van transport binnen handbereik. Over water, over de weg, per spoor; CTL-ICS bv regelt desgewenst alle vormen van transport bij verkoop container.

Container huren bij CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Goede service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service in container huren. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over container huren bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?