Reefers in vier verschillende soorten verkrijgbaar

CTL-ICS bv is gespecialiseerd in het verkopen, verhuren en leveren dan diverse soorten van een reefers container. CTL-ICS bv is hét adres wanneer u een reefers container wilt kopen of huren. Door de inzet van een compact team en door een grootschalig inkoopbeleid blijven de verkoop- en verhuurprijzen concurrerend laag. Een reefers container is niet alleen verkrijgbaar tegen een zeer goede prijs maar ook van zeer goede kwaliteit. 

Wat is een reefers precies?

Een reefers container is een vakterm voor transportmiddelen waar temperatuurgevoelige goederen in vervoerd of opgeslagen kunnen worden. Een reefers is specifiek geschikt voor goederen die gekoeld vervoerd moeten worden. Deze container is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar waaronder de 10ft, 20ft en de 40ft. Daarnaast beschikt CTL-ICS bv ook nog over de Diverse Dry equipment.

Heeft u interesse in een reefers container? Kom dan gerust langs bij de vestiging van CTL-ICS bv te Rotterdam in de buurt van Botlek en Rijnmond. CTL-ICS bv regelt bij verhuur en verkoop van een reefers container ook het transport. Over water, over de weg, per spoor; alles is mogelijk.

Container huren bij CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Goede service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service in container huren. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over container huren bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

40ft High Cube reefer

45ft High Cube Pallet Wide reefer

20ft Standaard reefer

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

10ft vriescontainer

Liever contact per mail?

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Je bericht

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)