Reefer Sales voor stationaire opslag of transport

Bent u opzoek naar reefer sales in de omgeving van Rotterdam, Botlek of Rijnmond? Dan hoeft u niet langer te zoeken. CTL-ICS bv is gespecialiseerd in container verhuur en verkoop en biedt diverse soorten van reefer sales aan. Heeft u interesse in reefer sales bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact op. Het team van CTL-ICS bv staat u graag te woord voor vrijblijvend advies. 

Diverse uitvoeringen

De reefer sales containers zijn geschikt voor stationaire opslag of transport. De reefer sales zijn voorzien van koel aggregaat en daarom zeer geschikt voor producten die gekoeld bewaard moeten worden. Bij reefer sales containers heeft u keuze uit verschillende uitvoeringen. Wilt u een elektrische uitvoering of op basis van een diesel generator? Het wordt allemaal mogelijk gemaakt bij CTL-ICS bv.

Al meerdere jaren is CTL-ICS bv een toonaangevend bedrijf op het gebied van reefer sales. Het kantoor en depot zijn gevestigd in het Rotterdamse havengebied. Hierdoor zijn alle transport mogelijkheden van Reefer salesmogelijk. Wilt u zelf het transport regelen? Geen probleem! CTL-ICS bv assisteert u graag door de containers vervoersklaar voor u op te stellen.

Over CTL-ICS bv

Met ingang van 18 april 2016 hebben zowel Container – trading & Leasing B.V. (CTL) en Izelaar Sales B.V. (ICS) hun ervaring en diensten in een onderlinge bedrijf samengevoegd genaamd :CTL–ICS B.V. Wij zijn ervan overtuigd dat deze fusie zal leiden naar een verdere verbetering van de efficiëntie en service aan onze gewaardeerde klanten.

Service

CTL-ICS bv biedt zeer goede service. Bij eventuele storingen hebben wij een 24-uurs storingsmelding nummer. Wilt u meer informatie over reefer sales bij CTL-ICS bv? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@containersales.nl of te bellen naar ons telefoonnummer +31 (0)10-4954911. Vult u ons contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Gerelateerde producten

U kunt bij ons terecht voor

Nieuwe of gebruikte koelcontainers of vriescontainers

Nieuwe of gebruikte zeecontainers

Magazijncontainers en opslagcontainers

Geïsoleerde containers

Open top containers

Extra opties

Liever contact per mail?

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Je bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

   Chat openen
   Hallo
   Kunnen we je helpen?